Speltips inför Frankrike – Island 25/3: Något överdrivet favoritskap

Spelbloggare Publicerat: 25 mars 2019

De väntade toppkonkurrenterna och premiärvinnarna, Frankrike och Island, möter varandra härnäst i EM-kvalet och det på Stade de France. Givetvis är ”Les Bleus” den mer namnstarka parten, men får de kanske axla ett överdrivet favoritskap här?

Annons:

Grupp H ska Frankrike bara vidare från, toppa. Det är vad alla kräver. En EM 2020-plats ska säkras av världsmästarna, som fortsatt ser starka ut och som i premiären förra veckan med enkelhet värjde undan Moldavien med fyra mål mot ett. Dessutom, fyra olika målskyttar och assistpassare.

Men här höjs i alla fall nivån ett par hack, med ett Island som ett superspännande fotbollsprojekt i rullning. De senaste åren har de klivit fram enormt och bland annat nåddes VM 2018 efter att ha kommit före nationer som Kroatien, Ukraina och Turkiet i kvalet dit.

Däremot var UEFA Nations League lite av en besvikelse, ska nämnas. Motståndet var tufft, absolut, men man kom helt enkelt inte till sin rätt – förlorade fyra av fyra matcher där Schweiz och Belgien stod för motstånden vid dubbla tillfällen. Vartåt barkar det nu?

EM-kvalpremiären var inte direkt en minnesvärd historia. Precis som väntat, blev det en relativt stabil vinst borta över Andorra – siffrorna 2-0. Kanske så att lite mer kan önskas av en sådan typ av match. En trea är dock en trea och det är vad som räknas i slutändan.

Gästerna har Björn Sigurdarson out och Aron Gunnarsson tveksam. Frankrike saknar Anthony Martial samt Lucas Digne. Mindre betydande bekymmer på denna front.

Plusspel på Island

Frankrike ska ses med absolut toppchans på de tre pinnarna. De stärks av att spela på hemmaplan, levererade i premiären och har världsklasspelare på varenda position i startelvan och även bänken.

Däremot vet vi om att Island tenderar att vara svårspelade och ofta trivs i den här typen av matcher, när motståndarna ska ha possession, rulla boll och anfalla.

Nordbornas defensiv är välstrukturerad och kan bli svår att hitta hål i för ”Les Bleus”. Offensiven finns det också en del spets i. Fasta situationer kan komma att spela en central roll denna afton. Se, som alltid, upp för Gylfi Sigurdsson! Utmärkt fotbollsspelare som haft ett suveränt år i Premier League.

Gillar skrälloddsen när marknaden så ensidigt tror på Frankrike. Island spelas därför med +2,25 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet om de förlorar med exakt två mål – till oddset 1,70 hos 888sport.

Annons:
  Rygga spelet hos 888sport – Få 500% extra upp till 500 kr!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Island +2,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,70 (Jämför alla odds)
Bolag: 888sport
Spelstopp: 20:45, måndag 25/3
TV:  tvtolv logo cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.