Speltips inför Frankrike – Kroatien 21/6: Enkel vinst i U21-EM

Simon Pålsson Publicerat: 18 juni 2019

Kroatien föll tungt medan Frankrike flög i sin premiär av U21-EM. Nu är det skarpt läge när lagen gör upp i andra gruppspelsmatchen.

Annons:

Det är en minst sagt intensiv fotbollssommar och den som är ute efter att fylla sin dagar med högklassig fotboll behöver inte leta längre i svenska tv-tablåer. Eller vad sägs om VM för damer, Copa America på andra sidan Atlanten, U20-VM, Afrikanska Mästerskapen och den med svenska ögon så intressanta turneringen U21-EM?

Nu må det vara så att Sverige slarvade bort sin chans att spela den här turneringen, delvis beroende på otur med skador i helt fel lägen av kvalet, men trots det finns det all anledning att följa matcherna. Många av nationerna har med sig otroligt namkunniga spelartrupper och det har bjudits på fantastiska matcher.

Frankrike vann till exempel sin öppningsmatch mot England och kopplade därmed ett omedelbart grepp om att vinna gruppen. Att slå en så stor fotbollsnation redan i premiären gör också att laget kan luta sig tillbaka med vetskapen om att man är med och slåss om det här EM-guldet hela vägen in i mål.

Kroatien skrällde negativt

Efter att det kroatiska landslaget gick till final i sommarens världsmästerskap är det många som menat på att kroatisk fotboll, tillsammans med belgisk och nederländsk sådan, är på väg framåt. Det är Kroatien som kommer att vara ett av framtidens givna landslag i toppen.

Dessvärre ser återväxten inte ut att vara den allra bästa. Spelare för spelare sitter det mycket kraft i det kroatiska U21-landslaget, men resultaten och prestationerna har varit direkt oroande.

I premiären föll Kroatien nämligen med hela 4-1 (!) mot ett visserligen starkt rumänsk landslag, men om vi bara ser till namnen är det häpnadsväckande. Nu har Kroatien press på sina axlar att ta poäng mot Frankrike. Det kan rent av krävas för att EM-drömmen inte ska släckas redan två matcher in i turneringen.

Därför tror vi på en öppen, intensiv match med två offensivt starka lag där bristerna på planen främst finns i bakre led.

Båda lagen göra mål spelas till 1,83 gånger såsen hos Bwin.

Annons:
  Rygga spelet hos Bwin – Få upp till 250 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,83 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bwin
Spelstopp:  21:00, fredag 21/6
TV:   svttjugofyra logo
Stream:   svtplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.