Speltips inför Fulham – Liverpool 17/3: Botten mot toppen!

Spelbloggare Publicerat: 16 mars 2019

Nästjumbon mot tabelltvåan i Premier League – Fulham tar emot Liverpool på Carven Cottage med moralen nedsänkt i backen och borde rimligen stå inför oerhörda bekymmer i ena av söndagens två seriematcher.

Annons:

Åtta matcher må återstå, men det är bara att inse faktum att loppet är kört för Fulham, liksom jumbon Huddersfield Town, i Premier League och att det således kommer bli spel i Championship kommande år. Hur ska motivationen kunna hittas?

Det är uppenbart att det saknas kvalité för att på allvar förmå att leverera på den här nivån. På 30 matcher har Fulham blott vunnit fyra stycken och allt som allt spelat in 17 pinnhål. Inför den här matchen, mot ett av de värsta tänkbara motstånden, har de dessutom förlorat sex efter varandra. Och fem av dessa med minst två baljors marginal.

Liverpool har desto större press på deras axlar efter att ha tappat förstaplatsen, den som erhölls under månader, till Manchester City och nu ha pinnen upp till desamma. Situationen påminner om hur det varit vid flera tillfällen förut; att man helt enkelt fått kalla fötter. Men ännu är det inte kört. Absolut inte.

Under veckan stod det klart att Liverpool, trots ”bara” 0-0 hemma, avancerade vidare i Champions League-slutspelet efter att besegrat den tyska jätten, Bayern München, med tre mål mot ett. Ger mersmak inför vad som komma skall härnäst. Kvartsfinalmotståndet står Porto för.

Joe Gomez, Jordan Henderson och Alex Oxlade-Chamberlain är helt out för Liverpool. Tveksamt över statusen på Dejan Lovren samt Naby Keita. Fulham saknar i deras tur trion Alfie Mawson, Marcus Bettinelli och André Shürrle.

Given kross

Finns det annat på kartan än en totalkross här? Undertecknad kan knappast se det och förvånas därför av de lockande oddsen som presenteras på spelen till Liverpools favör. Räkna med att de kan komma att droppa till avspark.

Liverpool har fått fart på maskineriet, speciellt det offensiva, efter en period av lite sämre insatser. Senast med 3-1-vinsten över Bayern München och dessförinnan en 4-2-trea över Burnley här i PL.

Efter denna fajt väntar ett kortare uppehåll om två veckor, så här blir det att avvara alla krafter som finns.

Gällande Fulham tycks det svårt att hitta motivationen nu när det ser så pass becksvart ut. Nästjumbon har förlorat sex matcher på raken, fem med större siffror än uddamålen, samt tio av de 11 senaste. Här ska siffrorna mer eller mindre bara hållas nere – något vi har svårt att se dem lyckas med.

Liverpool att vinna med minst två mål spelas gladeligen till 1,74 gånger pengarna. Betsson är platsen.

Annons:
  Rygga spelet hos Betsson – Få upp till 2 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Liverpool -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,74 (Jämför alla odds)
Bolag: Betsson
Spelstopp: 15:15, söndag 17/3
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.