Speltips inför Fulham – Manchester City 30/3: Botten mot toppen i omstarten

Spelbloggare Publicerat: 29 mars 2019

Uppehållet är över och Premier League tillbaka! Först ut är en klassisk botten mot toppen-match mellan Fulham och Manchester City där den raka tvåan borde vara helt skriven i sten. Favoritspel!

Annons:

Titelracet står mellan Liverpool och Manchester City, där de första är etta med ett försprång om två pinnar men en match mer spelad, och här kan med andra ord City återta platsen som herre på täppan.

Och det finns inte mycket som talar emot Pep Guardiola och hans mannar efter att ha vunnit 11 raka matcher, varav en av dessa, Ligacupfinalen mot Chelsea, efter straffsparkar. Toppad form, perfekt tajmat till slutspurten av spelåret – men varenda tapp kan också komma att bli helt förödande då Liverpool verkligen visat upp att de besitter stora kvalitéer.

Motståndet kunde knappast bli mycket mer tacksamt för den delen heller; ett Fulham som i praktiken redan är ute ur serien och kan förbereda sig för spel i Championship på nytt. De har helt enkelt inte räckt till, något som ett snitt om strax över en halv pinne per match understryker väl.

Av det mesta att döma är hoppet också helt släckt. Visst, ett par hyfsade prestationer, som i 1-2-förlusten mot nämnda Liverpool före uppehållet, har de förmått att stå för, men nämnas ska också att sju raka matcher liksom 11 av de 12 senaste summerats i förluster.

Ny trea i jakten på titeln

Exakt allt talar för Manchester City denna afton. Att de spelar på bortaplan ska inte stoppa dem, i alla fall inte mot ett så pass tunt motstånd som Fulham – ett Fulham där motivationen med tiden bara lär tryta alltmer. Hoppet släckt.

Under uppehållet, fyllt med landslagsfotboll, har dessutom flera City-spelare visat framfötterna och då främst Raheem Sterling med sina fyra baljor på två matcher för England, tre mot Tjeckien och en mot Montenegro. Världsklassprestationer från den vindsnabbe 24-åringen.

Vi ser framför oss en match där Manchester City tar taktpinnen från första minut och håller i den till sista dito och där ännu en skalp i jakten på ännu en Premier League-titel tas. Om den här fantastiska vinstsviten ska brytas – inte är det väl mot seriens hopplösa nästjumbo?

Siffrorna kan, borde kanske till och med, skjuta rakt upp i höjden och till dubbla insatsen erbjudet för Manchester City -2,5 mål (asian handicap) – spelet sitter om de vinner med minst tre baljor – finns det ingen som helst anledning till att inte kasta in pengarna. Givet spel i omstarten av PL.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 500 kronor omsättningsfri bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Manchester City -2,5 mål (asian handicap)
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 13:30, lördag 30/3
TV:  viasatpremium logo viasatultrahd logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.