Speltips inför Fulham – West Ham 15/12: Tydlig(are) favorit

Spelbloggare Publicerat: 13 december 2018

Vi har ett sent Londonderby på schemat i Premier League när jumbon Fulham FC jagar ett välbehövligt poängtillskott inför hemmapubliken på Carven Cottage. Det ska West Ham United försöka sätta stopp på. Men lyckas de?

Annons:

Hopplös är situationen kanske inte, men det är uppenbart att Fulham kommer återfinnas i bottenstriden ända in i det sista. Av det mesta att döma håller de inte för den här konkurrensen och det understryker facit om nio pinnar på 14 matcher väl. Med det hittas man på jumboplatsen och har en trea, plus ett antal mål, att hämta in på konkurrenterna precis ovanför strecket.

Efter 1-1-krysset mot Leicester City häromveckan, fanns vissa förhoppningar om att man skulle kunna ställa till med bekymmer för Manchester United på Old Trafford – men icke. 1-4 skrevs förlustsiffrorna och det var bara att erkänna att de inte räckte till där och då. Försvarsspelet, särskilt under den första halvan av matchen, lämnade mycket att önska.

Sakta men säkert har West Ham trappat upp tempot med tiden trots en hemsk skadelista prydd av en handfull namn, varav flera av färgstark karaktär. Tre matcher på raken har vunnits och på dessa har det blivit hela nio mål framåt och även en bit tillbaka från det har det funnits en del russin att plocka ur kakan.

För att sätta lite siffror på dessa skadeproblem, kommer minst sju och eventuellt åtta spelare missa matchen för bortalaget. Där hittas bland andra Marko Arnautovic samt Jack Wilshere.

West Ham betydligt bättre

Helt oproblematisk är truppsituationen heller inte för Fulham, som har Kevin McDonald samt Floyd Ayité skadade och André-Frank Zambo Anguissa avstängd. Osäkert runt Calum Chambers status.

Och i den här situationen hade Fulham behövt allt deras trupp har att erbjuda som alternativ. De har fundamentala problem – spelarmaterialet tycks inte räcka till och tränaren Claudio Ranieri verkar ännu inte lyckas trolla – och då borde ännu en förlust vara nära till hands.

West Ham visar upp en enorm spelglädje. De har inte bara vunnit tre matcher på raken, utan stått för exakt tre baljor i samtliga. Den övre halvan är nu försvinnande nära och spelarna lär känna blodsmak i munnen.

Med tanke på de skillnader som det facto råder här, spelare för spelare och på formfronten – visst ska United betraktas som klara favoriter?

+0 mål (asian handicap) på West Ham plockas till 1,81 x insatsen och då är vi försäkrade att få insatsen tillbaka vid oavgjort i matchen.

Annons:
  Rygga spelet hos Fastbet – Spela utan konto!

Annons:

Speltips:

Speltips: West Ham +0 mål (asian handicap)
Odds: 1,81 (Jämför alla odds)
Bolag: Fastbet
Spelstopp: 18:30, lördag 15/12
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.