Speltips inför Genoa – Milan 21/1: Given 3,20-oddsare…

Spelbloggare Publicerat: 21 januari 2019

Tätt och tillknäppt väntar vi oss det bli när Genoa och Milan ska mäta krafterna på Stadio Luigi Ferraris – och presenterar er en 3,20-oddsare som speltips.

OBSERVERA! Avspark redan 15:00.

Annons:

Det suktas så enormt efter de stora skalperna i en klubb som AC Milan, som historiskt tillhört världens toppscen och under flera års tid utvecklats åt helt motsatt håll – och problemen är fortfarande stora, med ett spel som ofta svajar och interna konflikter, men Champions League är trots allt inom räckhåll.

Fastän blott en av de fem senaste seriematcherna är vunna, står Milan kvar på plats nummer sex i Serie A. Skulle denna match plockas hem – ett faktum som av oddssättarna ses som sannolikt när den raka tvåan står i siffror runt 2,30 – kliver de upp som fyra och således på den sista CL-platsen. Stenhård konkurrens bakom topptrion.

Det är med bitter eftersmak som Milan tränat vidare under veckan, efter den bittra 0-1-förlusten i Supercupfinalen mot Juventus. Spelet lovade dock mycket under perioder och innan dess skickades Sampdoria ut ur Coppa Italia och det följde upp en knapp trea i serien när SPAL stod för motståndet.

Genoa blandar mycket och då speciellt i hemma- kontra bortamatcherna, där man varit klart mer lyckosamma på Stadio Luigi Ferraris ocb bara förlorat två av tio matcher medan fyra vunnits – ett facit som är bland de bästa av alla parter på den undre tabellhalvan. Där kan med andra ord Milan ha en tuff nöt att försöka knäcka.

Läge för kryss?

Det finns ett enormt orosmoln över Genoa inför matchen – att anfallspjäsen tillika polacken Krzysztof Piatek, som med sina 13 fullträffar stått för fler än hälften av lagets alla mål i Serie A.

Men detta behöver väl inte betyda att det är kört? Milan har i viss mån steppat upp under de senaste veckorna, men är fortfarande oroväckande ineffektiva och uddlösa framåt i banan.

Bättre väntas det heller inte bli eftersom Gonzalo Higuaín rapporteras ha spelat sin sista match för klubben och att det tillsammans med honom saknas åtta spelare i truppen, däribland den avstängda trion bestående av Alessio Romagnoli, Davide Calabria samt Franck Kissié.

Ett på hemmaplan stabilt Genoa, men utan deras främsta spelare och udd. Ett uddlöst och svårt skadeskjutet Milan. Här blir det tätt, va?

Underspelen kan vara av intresse, men vi ser större värde i siffrorna för att det ska sluta oavgjort. Av Betfair Sportsbook får vi 3,20 x insatsen för spelet och det blir vårt speltips inför vad som komma skall.

Annons:
  Rygga spelet hos Betfair – Få 2 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Oavgjort, rakt kryss
Odds: 3,20 (Jämför alla odds)
Bolag: Betfair Sportsbook
Spelstopp: 15:00, måndag 21/1
TV: 
Stream:  strive logo betsson logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.