Speltips inför Georgien – Serbien 24/3: 1X2-tecken hämtas ut

Spelbloggare Publicerat: 22 mars 2017

Redan vid 18:00 kickstartar VM-kvalfesten under fredagen. Från matchen mellan Georgien och Serbien plockas ett 1X2-tecken ut till mycket spelvärda siffror. Vilket?

Det har varit långtifrån någon fröjd att se Georgien spela fotboll hittills i kvalet, precis som väntat. Mycket säkra före det osäkra, vilket landat i uddamålsförluster mot Österrike och Irland samt kryss mot Moldavien och oväntat nog Wales. Mer än så kan väl inte krävas?

Åtta mål, tre framåt och fem bakåt, har det blivit i de inledande fyra matcherna – något som ändå indikerar på att de kan streta emot när nivån på motståndet höjs. Samma jargong i EM-kvalet, som utspelades under perioden 2014-2015.

För Serbien är verkligheten en annan – de jagar och har till och med en framträdande roll i kampen om mästerskapsbiljetterna. Gruppens andraplats innehas, strax bakom Irland och före Wales samt Österrike. Även varit mer fart och fläkt i deras matcher. Klart mer underhållande.

Tvåan spelas

Valet av sida ser jag som hyfsat enkelt här. Skrällchansen hyfsat obetydande och att det finns värde att klippa på Serbien.

Å ena sidan är klasskillnaden brutal här, å andra sidan är Serbien inte i närheten av lika bra på borta- kontra hemmaplan. När vi ändå väger det ena mot det andra – känns Serbien, trots allt, som en favorit att lita på.

I Serbien hittar vi pjäser som Ivanovic, Kolarov, Matic och Mitrovic – alla klasspelare. En hel del Premier League-rutin, som höjer upp laget som en mycket stark utmanare om platserna till VM i Ryssland 2018.

Georgien har visats hyfsat svåra att få hål på, men över 90 minuter ska de inte ha kraft att stå emot ett Serbien som levererat fin offensiv fotboll i kvalet och när nollan väl spräcks, då är tvåan också nära till hands.

Summa summarum – klar fördel Serbien.

Oddset för den raka tvåan står i hela 1,75 x insatsen hos Bet365 och den är absolut spelbar. Gissningsvis kommer det oddset droppa upp mot tio punkter till närmare avspark. Missa inte att klippa till innan det är försent!

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Serbien vinner, rak tvåa
Odds: 1,75 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 18:00, fredag 24/3
TV:  eurosporttva logo (TV-tablå)
Stream:  eurosportplayer logo dplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: