Speltips inför Getafe – Barcelona 16/9: Botten mot toppen

Spelbloggare Publicerat: 16 september 2017

Getafe – en munsbit för Barcelona? Spelbloggare har hittat ett mycket värt speltips inför lördagens eftermiddagsmatch lagen emellan.

Fyra pinnar på tre matcher, men inte alls fyra välförtjänta sådana. Det är att ta det till underdrift att Getafe, som är nykomlingar i Primera División, haft flyt i seriestarten. De var illa, illa ute borta mot Leganés förra veckan och det var med ett oerhört flyt som Àlvaro Jiménez kunde fastställa slutresultatet och 2-1-vinsten i den 83:e minuten.

Ändå är det, som bekant, pinnarna som räknas i slutändan och Getafe får således vara tillfredsställda med den här seriestarten. Såvida en plats bland bottentrion kan undvikas är det en succé – och det tror jag att de kan klara. Ser flera klubbar som sämre, på pappret.

Hela storyn runt Barcelona har ni säkert redan koll på; förlusten av Neymar till Paris Saint-Germain, 1-5-förlusten mot ärkerivalen Real Madrid i den spanska Supercupen – till att nu ha vunnit fyra raka matcher, de tre inledande i serien, samt med 3-0 över den italienska jätten Juventus i Champions League. I dessa matcher har faktiskt inte ett enda mål släppts in.

Det finns inte speciellt mycket av nyhetsvärde att ta upp på truppfronterna. Getafe saknar Daniel Pacheco, Karim Yoda samt har Filip Manojlovic och Nicolás Gorosito osäkra. Gästernas Rafinga och Arda Turan är out.

Getafe har haft stort flyt

Undertecknad har höjt ett varningens finger för att Barcelona kan vara lite överskattat och att de halkat ännu mer på efterkälken mot framförallt Real Madrid, men inte heller borde ha samma status ute i Europa. Spelarförlusten av Neymar tar förstås hårt…

Men Barcelona är fortfarande av absolut världsklass och formen är mycket fin. Veckans 3-0-kross av Juventus var imponerande, inte minst den andra halvleken i matchen. Full kontroll. Även de tre matcherna innan den vanns – alla med minst två mål – och på dessa har inte ett enda mål släppts in.

Getafe har haft flyt i seriestarten och en reaktion kan vänta för deras del. Utifrån hur det sett ut i matcherna kunde de lika väl haft en eller till och med noll pinnar i seriestarten. En hel del som ska justeras och rättas till.

Barcelona -1,5 mål (asian handicap) – spelet sitter om de vinner med minst två måls marginal – smakar finfint till de 1,73 gånger pengarna som Mr Green presenterar. Räknar iskallt med att oddset sjunker till närmare avspark.

  Rygga spelet hos Mr Green – Få 2 x 100 kr gratisspel!

Speltips:

Speltips: Barcelona -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,73 (Jämför alla odds)
Bolag: Mr Green (2 gratisspel x 100 kronor)
Spelstopp: 16:15, lördag 16/9
TV:  tv3sport logo viasatultrahd logo
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: