Speltips inför Gorodeya – Dinamo Minsk 11/4: Vilka kan resa sig?

Simon Pålsson Publicerat: 11 april 2020

Gorodeya och Dinamo Minsk har öppnat säsongen trevande i vitryska Premier League, och möts nu den 11 april 2020 om tre viktiga poäng.

  Spela vårt speltips hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det har efter tre omgångar spelade av den vitryska ligan nu börjat sätta sig lite mer vad som kan likna en rutin, och vi kan börja skönja allt mer vilka som kommer att ha i någon slags toppstrid att göra när vi väl går in i den lite mer avgörande fasen av säsongen.

Visst, det är för tidigt att dra några slutsatser, det är inte det vi säger, men vissa lag sticker redan ut på ett negativt sätt. Och vissa på ett mer positivt sätt, såklart.

Två lag som haft det lite kämpigt inledningsvis är Gorodeya och Dinamo Minsk. Det är ett Dinamo Minsk som slutade fyra förra säsongen, och som någonstans där aldrig var nära att blanda sig i mer av en toppstrid. Gorodeya var ett gäng placeringar bakom och känns inte heller som ett lag att räkna med för den yttersta toppstriden.

Men det finns en ständig dröm om det, och Europaplatserna ska inte vara en omöjlighet egentligen. Åtminstone inte för Dinamo Minsk som trots allt kommer från huvudstaden, med allt vad det innebär.
Annons:

En tätare historia

Förra säsongens motsvarande möte spelades i mitten av augusti och då vann hemmalaget Gorodeya med 3-1 efter att ha gjort en mycket stark match. Så här långt står man på två förluster och en vinst – där vinsten kom med 0-1 borta mot bottenlaget och nykomlingarna Belshina senast. Det är en match man bara ska vinna.

Dinamo Minsk å sin sida öppnade också med två raka förluster, och det bland annat mot rivalen FC Minsk och nykomlingen Ruh Brest. Ingen höjdare. Nu senast slog man faktiskt Torpedo Zhodino med 2-0 på hemmaplan, men det känns fortfarande inte som att det här är ett lag som har kommit igång.

Faktum är att det känns som att vi har två målsnåla lag att göra med här – och det favoritskap som verkar så tydligt för gästerna är de facto uppblåst. Åtminstone i våra ögon.

Under 2,25 mål (asian handicap) spelas till 1,74 gånger krämen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,74
Bolag: Unibet
Spelstopp: 17:00, lördag 11/4
TV: 
Stream: 

 
Annons:


Annons:


Annons:

Annons: