Speltips inför Göztepe – Rizespor 17/3: Turkiska Süper Lig

Simon Pålsson Publicerat: 17 mars 2020

Süper Lig fortsätter utan att slå av på takten och på tisdagen möts Göztepe och Rizespor i ett förmodat ensidigt möte den 17 mars 2020. Vi rekar med odds.

  Spela vårt speltips hos Casumo!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Den turkiska fotbollen kan man lita på – och det ska minsann mycket till för att man ska stänga ner ligan fullt ut på den turkiska breddgraden. För alla oss som sitter hemma med abstinens är det såklart en fördel att kunna ratta in en stream för att följa turkiska ligamatcher i dessa tider.

Just den här tisdagen fokuserar vi på mötet mellan Göztepe och Rizespor, två lag som tenderar att glömmas bort lite i den svenska mediala bevakningen. Det kan tyckas lite märkligt med tanke på att inte minst hemmalaget har varit ett lag för övre halvan under hela ligasäsongen. Vad som oroar är att man nu har tre raka förluster – och totalt en av tolv möjliga poäng på slutet – varpå man också tappat enormt mycket mark i tabellen.

Med det sagt är man en bra bit före gästerna, som har förlorat sex av sina sju senaste matcher och är lite av ett förtvivlat lag efter årsskiftet.

Det gör att vi med stor sannolikhet kliver in i det här speltipset utan något som helst förtroende för gästerna, vars situation är minst sagt prekär i dagsläget.
Annons:

Ett rakt spel hämtas

Serdar Gurzler och Alpaslan Ozturk kommer inte att kunna spela matchen för Göztepe, men det är å andra sidan spelare som nu varit borta från laget i ett bra tag och som helt enkelt inte riktigt duger att räkna med i ekvationen just nu. Med det sagt är det två viktiga spelare, inte minst den förstnämnda, så i sig är det stora tapp som hemmalaget har blivit tvungna att hantera på bästa möjliga sätt givet förutsättningarna som trots allt finns där.

För övrigt spelar en viss mittback, Celso Borges, i detta turkiska hemmalag. Det finns en tydlig koppling till den svenska fotbollen med honom, och även från Costa Rica där 31-åringen länge varit en given del av landslaget. Det adderar såklart någonting extra till den här matchen.

Vad som adderar någonting extra till vårt speltips inför matchen är det faktum att bortalaget saknar två viktiga spelare. Det rör sig om Mykola Morozyuik och Ismael Diomandé. Båda spelarna har dragit på sig avstängningarna och kan därmed inte hjälpa sina respektive lag inför den här tillställningen. Märk väl att det även rör Aminu Umar, som är frånvarande med en skada.

Göztepe vinner spelas till 1,84 gånger krämen hos Casumo.

Annons:
  Spela casino hos Casumo – få 20 000 i välkomstbonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Göztepe vinner
Odds: 1,84
Bolag: Casumo
Spelstopp: 18:00, tisdag 17/3
TV: 
Stream: 

 
Annons:


Annons:

Annons: