Speltips inför Granit Mikashevichi – FK Arsenal Dzerzhinsk 26/4: Tätt

Simon Pålsson Publicerat: 26 april 2020

Granit Mikashevichi spelar hemma mot FK Arsenal Dzerzhinsk på söndagen den 26 april 2020, och vi har speltips från Vitryssland igen. Såklart.

  Spela vårt speltips hos Coolbet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

På söndagen är det åter dags för matcher i den vitryska fotbollen, och inte mindre tre matcher i andraligan sticker ut. Ett möte som vi har lite spända känslor inför spelas mellan Granit Mikashevichi och FK Arsenal Dzerzhinsk.

Granit Mikashevichi hade faktiskt en ganska okej säsong förra året, och tog 35 poäng totalt under hela säsongen. Det slutade såklart med en placering i mitten, utan att man var nära att bli inblandad i bottenstriden, men inte heller att man var nära att klättra särskilt många placeringar i någon annan riktning heller.

Faktum är att Granit Mikashevichi på många sätt är ett stabilt lag, någonstans i mitten, i den vitryska andraligan. Det känns alltså som att man på ett sätt har hittat sin lämpliga nivå.

Det är faktiskt en klubb som har spelat i Premier League tidigare, första gången år 2008, men med tanke på att det är ung klubb (1978) som såg sig i de lite högre divisionerna först 1994 är det inte konstigt att man aldrig tagit steget upp på allvar. Man kommer också från den mindre staden vid samma namn som klubben, Mikashevichi.

Hur som helst möter man nu ett FK Arsenal Dzerzhinsk som är nykomlingar, men som ändå har förväntningar på sig. Laget vann nämligen tredjeligan förra året, och det innebär inte sällan att man kommer in med kraft till säsongen.
Annons:

Konstig värdering

Trots att det är FK Arsenal Dzerzhinsk som är nykomlingarna gäller man som stora favoriter inför bortamatchen mot ett etablerat lag. Det kan tyckas lite märkligt – inte minst med tanke på hur den inledande omgången av säsongen såg ut.

Då förlorade FK Arsenal Dzerzhinsk nämligen hemma mot Oshmyany med klara 0-3, också det en nykomling som man hade klart lättare mot förra säsongen. Att inleda säsongen med 0-3-förlust mot ligans andra nykomling – det bådar inte gott.

Visst, Granit Mikashevichi förlorade med 4-1 borta mot FK Krumkachy Minsk, och det är inte heller ett resultat som skrämmer någon. Men det finns inte mycket som talar för att Granit Mikashevichi nödvändigtvis ska vinna det här mötet.

Här tycker vi ärligt talat att spelbolagen är snett på det, och hittar värdet på hemmalaget.

Granit Mikashevichi vinna eller oavgjort (1X) spelas till 1,75 gånger såsen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: 1x
Odds: 1,75
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 14:00, söndag 26/4
TV: 
Stream: 

 
Annons:


Annons:


Annons:

Annons: