Speltips inför Grekland – Belgien 3/9: Vi utnyttjar hörnmissen

Spelbloggare Publicerat: 3 september 2017

Spelbolagen kommer inte överens på en av hörnmarknaderna inför kvällsmatchen mellan Grekland och Belgien – någonting vi vill se till att utnyttja.

Gruppfinal bjuds på när kvalspelet mot VM i Ryssland fortsätter. Grekland, på andraplatsen och jagade häck i häl av Bosnien, hoppas kunna spela hem tre friska skrällpinnar när ett dominant och stjärnspäckat Belgien står för motståndet.

Det är med bitter eftersmak – kan vi åtminstone anta – som Grekland kommer till spel. De lyckades inte få hål på Estland, på hemmaplan, i veckans match och 0-0 stod på tavlan när 90 minuter var summerade. Ett tapp som kan visas bli förödande i slutändan.

Bosnien, som också kommer från ett brutalt tapp, när 2-0 tappades och blev till en 2-3-förlust mot Cypern, jagar nämligen Grekland precis häck i häl. Två pinnar är avståndet dem två emellan på.

Ännu har Grekland inte förlorat i kvalet, trots att man mött Belgien – på bortaplan. 1-1 blev det då. Försvarsspelet är det som sticker ut; endast tre mål är insläppta och det har blivit tre vinster samt fyra kryss.

Bortsett från det där krysset dessa två emellan har Belgien varit totalt dominanta i kvalet. Övriga sex matcher är vunna och målskillnaden står i häpnadsväckande 33-2. På en helt annan nivå. Spelarmaterialet är total världsklass.

Skapade nio hörnor i omvända mötet

Hörnorna tittar vi närmare på, Belgiens mer specifikt.

Oddssättarna ställer ut deras lina på 6,5 och på den menar Bwin att överspelet ska vara klar favorit, Unibet tvärtom. Där instämmer vi hur de tänker hos de förstnämnda, varpå vi tittar åt andra hållet för spelvärde.

Hemmaplan till trots så kommer Grekland ställa upp försvarsmuren den här kvällen – och då kan de bli svåra att få hål på. Belgien kommer ha bollinnehavet, styra och ställa och om motståndarna kan hålla emot kan vi lita på att pressen ökar med tiden, att positionerna flyttas upp.

Om Grekland kan tajta till det centralt, som lär vara huvudfokus, så kan Belgien behöva rulla ut på kanterna, vilket betyder ökade hörnmöjligheter.

Hörnstatistiken skrevs 9-0 i det omvända mötet och Belgien har endast klivit under 6,5-hörnlinan i en av kvalmatcherna. Då skapade de exakt sex stycken.

Belgien över 6,5 hörnor spelas till 2,16x hos Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Belgien över 6,5 hörnor
Odds: 2,16 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, söndag 3/9
TV:  eurosporttva logo
Stream:  eurosportplayer logo dplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: