Speltips inför Guinea-Bissau – Ghana 2/7: Klar favorit

Simon Pålsson Publicerat: 1 juli 2019

Guinea-Bissau gäller som klar underdog inför tisdagens möte med Ghana i Afrikanska Mästerskapen.

Annons:

Efter två spelade omgångar i gruppspelet av Afrikanska Mästerskapen är det skaprt läge för lagen i Grupp F. Det har varit en synnerligen jämn inledning på det här gruppspelet, varpå det krävs en bra avslutning för att gå till slutspelet.

Ghana är ett landslag som många ser som givna att ta sig vidare från ett gruppspel i Afrikanska Mästerskapen. Därför är pressen också stor på laget efter två oavgjorda matcher så här inledningsvis.

Fortfarande har Ghana allting i egna händer inför det avslutande mötet med Guinea-Bissau, där en vinst räcker för att ta sig till slutspelet.

Fortsatt har Guinea-Bissau – med en poäng hittills – en liten chans att ta sig till slutspelet. Men även i deras fall handlar det om en trepoängare som är kravet.

Given favorit hämtas

Guinea-Bissau har inga skador eller andra spelare som inte kan spela den här matchen. Men med det sagt är det ett lag som rimligen inte bör ha en chans mot ett betydligt tyngre Ghana. Det är åtminstone vår känsla på förhand.

Då ska sägas att Ghana har ett par ava sina tunga spelare utanför truppen till den här matchen. Det finns förhoppningar om att såväl Jonathan Mensah som André Ayew ska kunna speal. Däremot är Kasim Nuhu avstängd medan Christian Atsu och Thomas Agyepong är skadade.

Det här kan göra att slagkraften försämras något i Ghana, men känslan är att det fortsatt är ett klart bättre fotbollslag än vad Guinea-Bissau är.

Ghana vinner och håller nollan spelas till 1,95 gånger såsen hos Betway.

Annons:
  Rygga spelet hos Betway – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Ghana vinna och hålla nollan
Odds:  1,95 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betway
Spelstopp:  18:00, tisdag 2/7
TV:   spoartkanalen logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.