Speltips inför Hammarby – Dalkurd 23/7: Insatsen ska dubblas

Spelbloggare Publicerat: 23 juli 2018

Toppen möter botten i Allsvenskan när Hammarby välkomnar Dalkurd till Tele2 Arena i samband med att den nya veckan tar vid. Kan stockholmarna inkassera en färsk trea, i jakten på titeln?

Annons:

Nummer två mot nästjumbon. Det är vad som väntar oss. Hammarby slåss om titeln. Dalkurd för det allsvenska kontraktet.

Hammarby vacklade redan lite under sluttampen på våren och har nu faktiskt radat upp fyra matcher utan att vinna, två kryss och två förluster. Det har också varit årets enda förluster, allt som allt. Gäller att snabbt hitta tillbaka på rätt spår om Lennart Johanssons pokal ska slåss om in i det sista.

Endast rivalen AIK, med två matcher fler spelade, är före Hammarby i tabellen och tätt jagande IFK Norrköping, på samma antal pinnar, men sämre målskillnad, spelar parallellt med denna match. Deras motståndare står ett pånyttfött Elfsborg för.

Lite omvänd är situationen för Dalkurd, som faktiskt fått upp farten lite smått och som med det alltmer ser ut att skaka liv i det hela. De tre senaste matcherna har summerats i en vinst och två kryss, vilket innebär att man klivit upp från jumboplatsen och dessutom bara har en ynka pinne till kvalplatsen och Brommapojkarna ovanför.

Lossnar det nu?

Här ska Hammarby ha en alldeles suverän chans att hämta hem tre färska pinnar och med det sätta AIK samt konkurrenterna runtom under ännu större press.

Det finns mer eller mindre bara ett problem som skulle kunna tala emot dem: ineffektiviteten. Där spelar det också förstås roll att ”supersuben” Pa Dibba, nu i Kina, lämnat klubben.

Annars fanns mycket positivt att hämta från 0-0-mötet borta mot Elfsborg senast. Man var den snäppet bättre parten, i en match som hade det mesta förutom mål, även om det på sätt och vis kan kännas som en vinst i och med boråsarnas straffmiss under slutminuterna.

Nu, på hemmaplan, mot ett Dalkurd som sällan räcker till på varken bortaplan eller mot bättre motstånd – visst är det klar fördel för 08:orna?

Hammarby -1,0 mål (asian handicap) – då får vi insatsen tillbaka vid uddamålsvinst – tas till dubbla insatsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% upp till 1 000 kronor bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Hammarby -1,0 mål (asian handicap)
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 19:00, måndag 23/7
TV:  cmoresport logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.