Speltips inför Hammarby – GIF Sundsvall 8/3: Ny utklassning

Simon Pålsson Publicerat: 7 mars 2020

Allt annat än en vinst för Hammarby hemma mot GIF Sundsvall i Svenska Cupen söndagen den 8 mars 2020 vore en stor överraskning.

  Spela vårt speltips hos Coolbet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det här blir den sista helgen med cupmatcher från Svenska Cupen-gruppspelet och det ska nu avgöras vilka lag som tar sig vidare. Totalt rör det sig om åtta lag som senare kommer att spela kvartsfinal.

På det hela taget har det varit en ganska intressant gruppspelsfas, med flera elefanter till fotbollslag som inte har kunnat motsvara förväntningarna. Men det finns också ett par lag som har gjort precis vad man kan kräva av dem – där Hammarby är ett givet exempel.

Det har blivit lite väl många insläppta mål (och tillsläppta målchanser framför allt) men samtidigt har Hammarby öst på framåt och gjort massvis med mål framåt. 2-0 mot Brommapojkarna var dessutom ordentligt i underkant.

Nu återstår att se om man kan bygga vidare på den här trenden inför den sista matchen, som spelas hemma på Tele 2 Arena mot GIF Sundsvall. Det borde rimligen vara en formalitet att städa av det här motståndet också.
Annons:

Hammarby är för bra

Om vi ser till de inledande två matcherna ser Hammarby ut att bygga vidare på samma offensiva identitet som var så framgångsrik förra säsongen, och som gör att man gäller som en av guldkandidaterna inför den här säsongen.

Det är en taktik som inte alls liknar den som GIF Sundsvall använder sig av, och som snarare är defensivt präglad. Här har man valt att stuva om i laget inför säsongen och har balnd annat föryngrat truppen avsevärt. Det har med ekonomiska skäl att göra också.

Hammarby kommer att gå vidare från den här gruppen, vågar vi lova, och det gör att man kan spela ut fullkomligt nu. Kanske är det dags för Aron Johannsson att äntligen göra ett par mål, som han och laget längtat efter?

Hammarby -2,5 spelas till 2,25 gånger krämen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – regga dig här!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Hammarby -2,5
Odds: 2,25
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 12:30, söndag 8/3
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

 
Annons:


Annons: