Speltips inför Hapoel Be’er Sheva – Maccabi Haifa 25/12: Starkt speltips till juldagen

Spelbloggare Publicerat: 25 december 2017

Juldagen bjuder på fotboll från den israeliska förstadivisionen Ligat ha’Al. Toppjagande mästarna Hapoel Be’er Sheva tar emot ett kallt Maccabi Haifa på Turner Stadium. Givetvis ställer vi ut ett speltips från matchen.

Två år efter varandra – mästare. Nu? Tvåa, men med chans att ta över förstaplatsen. Inte minst är det en match av stor betydelse för Hapoel Be’er Sheva, som inför matchen hittas två pinnar bakom serieledande Hapoel Haifa, och dessutom har en match mindre spelad.

Med andra ord tas stafettpinnen över vid händelse av en trea här, vilket spelbolagen presenterar dem med stor chans att plocka. Bästa odds för den raka ettan är, i skrivandets stund, julafton kväll, på 1,60 gånger pengarna.

Men det är med två nederlag som laget kommer till spel. Först förlust mot Maccabi Tel Aviv i den inhemska cupens final och sedermera mot Maccabi Netanya i seriespelet. Båda med 0-1. Hur står det till med offensiven?

Maccabi Haifa, som blev en del av topp sex förra året, har det tufft. De kommer med all säkerhet bli en del av den undre delen av tabellens grundserie, om än utan risk att trilla ur förstadivisionen. Bottenduon är nämligen en bra bit på efterkälken. Klassiskt mellanår – kanske lite av som väntades.

Inte förlorat hemma sedan 2015

Känns inte som att vi behöver dra ut särskilt mycket på det här. Gillar Hapoel Be’er Shevas chanser, trots att formen är lite smådunkel med förluster, där man också blivit nollade, i två raka matcher, varav ena alltså var en cupfinal. Eftersom Europa League-slutspelet missats med buller och brak är det nu fullt fokus på seriespelet och den tredje raka titeln.

På hemmaplan har Be’er Sheva inte förlorat i Ligat ha’Al sedan sommaren 2015. Av de 25 senaste har 22 vunnits, vilket visar på en brutal styrka och den vinnarkultur som är så pass stark på Turner Stadium.

Passande motstånd att vända den nedåtpekande trenden har de också, värdskapet. Maccabi Haifa har inte vunnit på fem matcher, 0-2-3, och föll nu senast med 0-2 mot tabellsexan Bnei Yehuda – på hemmaplan.

Hapoel Be’er Sheva -0,75 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet om de vinner med uddamålet – köper vi till 1,80x hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 + 200 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Hapoel Be’er Sheva -0,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: LeoVegas (1 000 + 200 kronor bonus!)
Spelstopp: 20:00, måndag 25/12
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: