Speltips inför Helsingborg – Degerfors 10/6: Målspel från Superettan

Simon Pålsson Publicerat: 9 juni 2018

Helsingborgs IF jagar den allsvenska fotbollen och riktar in sig på ytterligare en trepoängare när ett formstarkt Degerfors IF gästar den skånska västkusten på söndagen.

Superettan fortsätter i full fart under juni månad och den som törstar efter svensk fotboll behöver alltså inte vänta längre. Helsingborgs IF är i full färd att försöka säkra allsvenskt kontrakt till nästa säsong och mycket av vårsäsongen handlar om att ge sig själva chansen i höst.

Då ansluter bland annat Andreas Granqvist, som med stor sannolikhet blir både hänförare och lagkapten. Det kommer att ge Helsingborgs IF en välbehövlig boost, inte minst vad gäller den defensiva strukturen. För om vi studerar våren ser vi tydligt att det är där som skåningarna har haft problem. Visserligen har Helsingborgs IF bara släppt in åtta mål på tio matcher, vilket är näst bäst i hela serien, men det finns mer att bygga på.

På söndagseftermiddagen väntar ytterligare en i raden av matcher som HIF bara ska vinna. Degerfors IF på hemmaplan ska vara tre pinnar, allra främst om nu ambitionen är att bli allsvenskt lag 2019.

Ett spännande målspel

Det Degerfors IF som kommer på besök ska inte underskattas. Laget befinner sig lite utanför den vanliga diskussionen om vilka lag som blir att räkna med den här säsongen, någonting som gjort att de nu har smugit med strax bakom topplagen. 18 inspelade poäng på elva matcher gör att laget nu bara är några få poäng från en positiv kvalplats.

Dessutom kommer gästerna med väldigt god form inför söndagens möte. Fem raka matcher utan förlust, varav tre segrar, båda gott inför matchen mot Helsingborgs IF. 4-1-vinsten mot IFK Värnamo senast gör också att självförtroendet bör vara på topp.

Spelbolagen håller hemmalaget som solklar favorit och det är förståeligt. Däremot vågar inte vi vandra samma väg, utan riktar in oss på målmarknaden då vi ser framför oss en match där båda lagen kommer att göra ett målmässigt avtryck. Olympias fina gräsmatta bjuder ofta in till just det.

Över 2,5 mål spelas till 1,95 gånger såsen hos Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Speltips:

Speltips:  Över 2,5 mål
Odds:  1,95 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  17:30, söndag 10/6
TV:   spoartkanalen logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.