Speltips inför Helsingborg – GAIS 8/5: Målen i fokus

Spelbloggare Publicerat: 8 maj 2018

Gillar ni fart, fläkt och mål? Då rekommenderar vi er att ta en titt på Superettanmatchen mellan Helsingborg och GAIS, vilken har all potential till att öppnas upp rejält – och varför inte spetsa till det hela med ett spel?

Superettan rullar vidare och denna afton har vi två klassiska klubbar med ambitioner att bli en del av nästa års Allsvenskan.

Konkurrensen är dock uppenbart stenhård. Några lag har rustat rejält inför säsongen och serien känns i stora svängar oviss. Det stora utropstecknet har varit Örgryte IS – en av de största konkurrenterna till GAIS – med 16 inkasserade pinnar på sex matcher.

Nåja, fokus på kvällens motståndare. Förutom ambitionerna de bär, har de haft liknande upptakter på serien: bra inledande matcher, för att ha tappat lite stil.

GAIS vann deras två inledande matcher, för att sedan förlora mot Falkenberg och nu radat upp två kryss efter varandra. Helsingborg hade också skrapat ihop sex pinnar efter två omgångar – för att sedermera förlora mot AFC Eskilstuna och spela oavgjort, 1-1, borta mot Brage senast.

Gällande Helsingborg har de störts av avbräck på betydande spelare hittills, däribland Mohammed Abubakari och Mikael Dahlberg. De båda rapporteras dock vara redo för spel här. Glädjande besked för deras del och mindre glädjande för GAIS.

Mål åt båda håll

Som avslöjat är det målen som fokuseras närmare på här – och tanken är att vi kommer kunna få se sådana åt båda håll.

Framåt har Helsingborg, som vill spela en tydlig possessionfotboll, stora kvalitéer – men bakåt i banan har de sett desto mer sårbara ut. Mål har släppts in i alla matcher och vid ett par tillfällen har det handlat om rena individuella misstag.

GAIS kan vi anta kommer få en hel del ytor att operera på i omställningsspelet och det borde passa dem med en väntat annorlunda matchbild, när de hittat nätet enbart vid ett tillfälle i de tre senaste matcherna, som de varit klart spelförande i allihopa.

Två starka lag och ett Helsingborg som trycker på framåt. Mål – åt båda håll?

Spelet finns att hämta till oddset 1,80 hos Bethard och det är värt att kasta in ett par polletter på.

  Rygga spelet hos Bethard – Få en unik bonus om 200% upp till 1 000 kr!

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (Unik bonus: 200% upp till 1 000 kronor!)
Spelstopp: 19:00, tisdag 8/5
TV:  spoartkanalen logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.