Speltips inför Hertha Berlin – Augsburg 18/12: Tydligt ställningstagande

Spelbloggare Publicerat: 18 december 2018

Vi riktar strålkastarljuset mot Tyskland och Bundesliga. Hertha Berlin tar på Olympiastadion emot ett Augsburg ur form och ska då räknas som rätt klara favoriter. Här: speltips, odds och startelvor.

Annons:

Vad är det som hänt i Augsburg? Laget har helt tappat stilen, radar upp förluster och dippar raskt som ett symptom på det i tabellen. Senaste trean kom i slutet av oktober månad och sedan dess har sex matcher spelats; fyra förlorats och två kryssats. Kvalplatsen är nu bara två pinnhål borta… Ångest?

Normalt hade det där 1-1-krysset hemma mot Schalke 04 som löstes sist ses som ett fall framåt, men det är också ett motstånd som levererat under all förväntan. Klart sämre än Augsburg, i relativa mått mätt.

Hertha Berlin är mitt i det heta racet om Europaplatserna och hoppas nu kunna haka på i det tempo som toppkonkurrenterna vill sätta. Vartåt det barkar den närmsta tiden är svårt att sia – lördagens bortamöte med Stuttgart förlorades nämligen med uddamålet och dessförinnan hade två raka vinster radats upp.

Att Hertha Berlin kunnat hålla den här standarden är faktiskt rätt imponerande, i synnerhet sett till de skadeproblemen som stört och fortsätter störa dem. Hela tio spelare, varav flera sådana normalt i eller strax utanför startelvan, kommer missa matchen. Gästerna har ”bara” Fredrik Jensen och Christoph Janker out.

Grym hemmastyrka

I Berlin är det alltid svårt att handskas med Hertha Berlin. Hemmafacit står i 4-2-1 och det kan jämföras med Augsburg som allt som allt vunnit blott tre av 15 seriematcher under året. Ofta käpprätt katastrof.

Här borde hemmalaget ha alla möjligheter att ta ett avstamp uppåt i tabellen, stärka deras aktier och helt enkelt vinna matchen. De har kvalitéerna, betydligt bättre form och stärkta av hemmapubliken.

Vi vill ändå säkra upp oss lite – höja ett varningens finger för att det kan bli förhållandevis tajt i matchen. Därför känns det bästa att kunna få tillbaka en liten hacka om det skulle sluta oavgjort.

Spelet? Hertha Berlin -0,25 mål (asian handicap) till strax över dubbla insatsen och med det får vi halva insatsen tillbaka vid kryss.

Annons:
  Rygga spelet hos Fastbet – Spela utan konto!

Annons:

Speltips:

Speltips: Hertha Berlin -0,25 mål (asian handicap)
Odds: 2,01 (Jämför alla odds)
Bolag: Fastbet
Spelstopp: 20:30, tisdag 18/12
TV:  viasatsport logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.