Speltips inför Hertha Berlin – Bayern München 6/2: Värdespel i cupen

Spelbloggare Publicerat: 6 februari 2019

Bookiesarna förmår inte att komma överens inför den tredje rundans DFB Pokal-möte mellan Hertha Berlin och Bayern München – och det ser vi på Spelbloggare till att utnyttja kvickt.

Annons:

Den tredje rundans sista matcher i tyska cupen står på menyn och från huvudstaden, Olympiastadion, hoppas Hertha Berlin kunna fälla krokben för jätten Bayern München och med det redan nu eliminera ett av de främsta hoten. Lyckas eller ej?

Att favoritskapet ska vara Bayern Münchens är dock solklart. Så är det i princip oavsett vilket motstånd de ställs mot i landet, fastän spelåret i stort varit ett fiasko – utifrån deras måttstock, tål att understrykas.

Dominansen som Bayern München haft över den tyska klubbfotbollen ser ut att luckras upp – ett faktum som understryks väl av att de är placerade på tredjeplatsen i Bundesliga och har ett betydande avstånd att hämta in på serieledande Borussia Dortmund.

Häromdagen tappades dessutom 1-0 till en 1-3-förlust i den andra halvleken när Bayer Leverkusen besöktes. Varningssignalerna är höjda och det redan från en bra tid sedan.

Hertha Berlin är mer eller mindre av mellanmjölkskaraktär; är placerade precis i mitten av serien, men Europadrömmen är fortfarande nära. Bakom i första hand topptrion och även toppkvartetten är det öppet race mellan en handfull konkurrenter om Europa League-biljetterna.

Plusspel på Hertha Berlin

Gästerna blev svårt omskakade av Bayer Leverkusen senast och har hamnat än mer på efterkälken i serietitelracet – ett race prioriterat en bra bit över cupäventyret och även det kommande Champions League-slutspelet var Liverpool står för det inledande motståndet.

Med andra ord: kan roteras en del här? Blickarna på annat håll? Bayern München borde knappast värderas som så pass stora favoriter som oddssättarna presenterar dem som och framförallt en bookie presenterar lockande skrällodds.

Hertha Berlin åkte förvisso på en 0-1-förlust hemma mot Wolfsburg i helgen och känner förstås viss bitterhet över det, men normalt är de hemmastarka och vann exempelvis seriens motsvarande möte med detta med två mål mot noll.

Det ser absolut ut att kunna bli en tajt historia på Olympiastadion i Berlin och Hertha Berlin borde kunna sätta förhandsfavoriten Bayern München under betydande press.

Fastbet ställer ut oddset 1,93 för Hertha Berlin +1,5 mål (asian handicap) – ett spel som sitter om de förlorar med uddamålet, spelar oavgjort eller vinner – och det blir bestämt vårt speltips inför vad som komma skall.

Annons:
  Rygga spelet hos Fastbet – Spela utan konto!

Annons:

Speltips:

Speltips: Hertha Berlin +1,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,93 (Jämför alla odds)
Bolag: Fastbet
Spelstopp: 20:45, onsdag 6/2
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.