Speltips inför Hoffenheim – Shakhtar Donetsk 27/11: Uppskruvade förväntningar

Spelbloggare Publicerat: 26 november 2018

Grupp F i Champions League har varit målexplosionernas grupp – en fantastiskt underhållande sådan. Men kanske har tron på att det ska fortsätta likadant blivit överdriven? Här hittar ni vårt speltips inför mötet mellan Hoffenheim samt Shakhtar Donetsk.

Annons:

Sista chansen. Lite där står såväl Hoffenheim som Shakhtar Donetsk.

Med fyra matcher spelade vardera, har de faktiskt inte vunnit en enda och står på tre respektive två inspelade pinnar. Trots detta lever CL-slutspelshoppet vidare; Hoffenheim skulle kunna passera tvåan Lyon, som parallellt med denna match spelar mot Manchester City, vid händelse av en vinst medan Shakhar skulle krympa avståndet avsevärt.

Så, i mångt och mycket är det alltjämt öppet race och det som ska påminnas om är betydelsen av att också undvika jumboplatsen. Trean får, som bekant, spela Europa League-slutspel och ettan samt tvåan Champions League-dito.

Favoritskapet är det Hoffenheim som kliver in på planen med, stärkta av att spela på hemmaplan och med vetskapen om att tysk klubbfotboll är rejält överordnad ukrainsk sådan. Men toppklubbarna i Ukraina ska absolut inte underskattas. Det kan stå sig dyrt.

Lite defensiv approach

Allt som allt har det spelats åtta matcher i grupp F – och precis alla har passerat den klassiska 2,5-målslinan. Matcherna har ofta varit jämna, men framförallt underhållande och målrika.

Hoffenheim har även varit inblandade i ett flertal öppna historier i det inhemska seriespelet, liksom senast efter uppehållet när man spelade 3-3 borta mot Hertha Berlin. Lite bitter eftersmak lämnades planen med då, eftersom 3-1 tappades till det oavgjorda slutresultatet under matchens senare fas.

Ska man argumentera för en målrik match, är det väl bara att titta på Hoffenheim – men vi känner samtidigt att det hela blivit taget till viss överdrift och att det kan vara värt att blicka mot de motsatta marknaderna: underspelen.

Gästerna bör vinna matchen, men någon dumoffensiv kommer det inte bli på tal om. Med respekt för motståndarnas offensiva kvalitéer – bli lite mer tillbakalutade, försöka hålla det tajt bakåt och kontra effektivt?

Under 3,5 mål till 1,83 gånger pengarna ser ut som en vettig position.

Annons:
  Rygga spelet hos Titanbet – Få 2 000 kronor i välkomstbonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 3,5 mål
Odds: 1,83 (Jämför alla odds)
Bolag: Titanbet
Spelstopp: 21:00, tisdag 27/11
TV:  viasatmotor logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.