Speltips inför Holland – England 23/3: Högoddsare bjuds på

Spelbloggare Publicerat: 23 mars 2018

En landskamp i vänskapens tecken, men där saker och ting måste klaffa. Betydelsen av fredagens match mellan Holland och England är trots allt hyfsat stor och från Amsterdam Arena levererar Spelbloggare.se ett smakrikt speltips i form av en högoddsare.

Är Ronald Koeman mannen som kan ta Holland tillbaka till den stora scenen? Den erfarne tränaren kommer från en helt misslyckad sejour i Everton och hoppas nu kunna ta personlig revansch som förbundskapten för sin nation. Detta blir hans första match vid rodret och därmed är det lite upp till bevis.

Det holländska landslaget lyckades inte nå sommarens världsmästerskap i Ryssland – och det var ett fundamentalt fiasko. De hamnade bakom Frankrike samt Sverige i kvalet och hädanefter handlar det bara om att få till en nytändning, inför kommande uppgifter.

Härmed är pressen trots allt stor på Koeman och hans Holland, som dessutom står försvagade av att Bayern München-stjärnan Arjen Robben tackat för sig i landslagssammanhang.

England laddar däremot upp, ska sätta detaljerna och en startelva inför världsmästerskapet om cirka tre månader. Med åtta vinster, två kryss och en nolla i förlustkolumnen var kvalet en så kallad”walk in the park”, men det ska också nämnas att motstånden knappast var av tuffaste möjliga slag. Tvåa blev Slovakien, följda av Skottland och Slovenien.

Logiskt utfall med kryss

Vänskapsmatcher av den här karaktären är alltid kluriga att förutse resultat och matchbild i, med så många yttre faktorer att värdera in. Egentligen är kvällens sammandrabbning inget undantag, varpå det vore vanskligt att höja insatserna för mycket.

Men ett litet spel sitter fint på sin plats. Det tycker vi.

Känslan är att vi har en tajt match att vänta. England, med deras stabila försvarsspel, kommer sannolikt inte trycka på alltför hårt framåt medan rädslan för Ronald Koeman att förlora i sin debut kan tänkas vara större än viljan att vinna. Gäller att undvika hamna i motvind direkt.

Samtidigt neutraliseras skillnaderna lagen emellan av att Holland spelar på hemmaplan och som vi ofta trycker på, brukar matcher där bortalaget är den snäppet bättre parten rimligtvis öppna för täta matcher.

Addera också att den mängd byten som är att vänta kan innebära att matchbilden blir sönderryckt, vilket skulle kunna försvåra en eventuell slutforcering för bådadera parter om vi har oavgjort på tavlan inför slutspurten. Dessutom är prestationen överordnad resultatet i en vänskapsmatch som denna, så någon överdriven jakt borde det inte bli på tal om.

Jämnt på Amsterdam Arena – 0-0/1-1?

Det raka krysset synas till 3,35 gånger smeten hos Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Oavgjort, rakt kryss
Odds: 3,35 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (200% extra upp till 1 000 kronor bonus!)
Spelstopp: 20:45, fredag 23/3
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: