Speltips inför Holland – Tyskland 13/10: Rivalmöte

Spelbloggare Publicerat: 13 oktober 2018

De stora rivalerna Holland och Tyskland, som bjudit på flera historiska matcher, ska mäta krafterna med varandra i UEFA Nations League under kvällskvisten på lördagen – och från oss levereras ett 1X2-speltips. Vilket?

Annons:

Lördagens absolut hetaste match väntar oss i landslagsfotbollens värld, mellan två djupa rivaler.

Vad som kan ta bort en viss del av spetsen på förhand är att Holland helt och hållet förlorat deras status som en världspjäs på fotbollsscenen. Mest påtagligt blev det i och med att VM 2018 missades, efter att ha hamnat bakom Sverige samt Frankrike i kvalspelet.

Efter det misslyckade kvalet kom också uppgiften att Arjen Robben lägger landslagsdojorna på hyllan och nu är landet i lite av ett generationsskifte. Där står förbundskaptenen Ronald Koeman inför en jätteuppgift.

Tyskland har även de sina problem – och det är stora sådana. Sommarens VM var ett praktfiasko, där förluster mot Mexiko och Sydkorea betydde att äventyret fick ett abrupt slut redan i gruppspelsfasen.

Oavsett vad är Tyskland fortfarande en av de främsta fotbollsnationerna i världen; har klasspelare på varenda position. För deras del inleddes Nations League med ett kryss och en mållös match mot världsmästarna, Frankrike.

Inför matchen har tyskarna skadekvintetten bestående av Antonio Rüdiger, Kai Havertz, Kevin Trapp, Leon Goretzka samt Marco Reus indisponibel.

Klar fördel Tyskland

Hollands premiär mot Frankrike innehöll en del positiva inslag, men det landade trots detta i en 1-2-förlust och i den här konkurrensen har vi svårt att se dem kunna skrapa ihop särskilt mycket. Mardrömsmotståndare de lottats mot.

I Tyskland känner man en stor revanschlusta från världsmästerskapet och matcherna mot Holland, såväl denna som hemma, måste sannolikt vinnas om det ska bli tal på att ta förstaplatsen före ”Les Bleus”.

Här värderar vi att Tyskland ska ha runt 50% chans att hämta hem hela potten, de tre pinnarna, så stora som skillnaderna det facto är.

Och när vi då får oddset 2,12 för den raka tvåan är det således på sin plats att slussa in polletterna. Expekt är platsen.

Annons:
  Rygga spelet hos Expekt – Få 500% upp till 500 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Tyskland vinner, rak tvåa
Odds: 2,12 (Jämför alla odds)
Bolag: Expekt
Spelstopp: 20:45, lördag 13/10
TV:  tvtolv logo cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.