Speltips inför Holland – Tyskland 24/3: Blytung EM-kvalbatalj

Spelbloggare Publicerat: 23 mars 2019

Veckans stora höjdare från EM-kvalet 2020 blir också en av de matcher som summerar densamma – rivalmötet Holland mot Tyskland på Johan Cruyff Arena i den holländska huvudstaden, Amsterdam. Här tas matchens bästa speltips del av, tillsammans med oddsen och startelvorna.

Annons:

Tyskland kliver in i EM-kvalet med den tuffaste möjliga matchen, Holland borta. Länderna väntas båda vara dominanta i gruppspelet, grupp C, och det kommer handla om dem i kampen om förstaplatsen. Annat vore utom allt förstånd.

Med tanke på vilka motstånden är – Nordirland, Estland och Vitryssland – blir detta, tillsammans med det omvända mötet, den stora nyckelmatchen och den är att betrakta som en öppen historia.

Detta kan också avläsas i oddsen såhär på förhand – 1X2-marknaden står i 2,45-3,60-2,95. Anmärkningsvärt är det att Holland alltså betraktas som favoriter, om än knappa sådana, men det är enkelt att förstå varför samt helt rättvisande med hänsyn till de olika formkurvorna.

För Hollands del blir det här match nummer två och i den första vann de, precis som väntat, bekvämt när Vitryssland kom på besök till Amsterdam. Det stora utropstecknet var Lyonanfallaren Memphis Depay med två fullträffar och assister till övriga två baljor. En prestation i världsklass.

Hit kommer värdskapet med Kenny Tete indisponibel samt Denzel Dumfries tveksam. Det är hur som helst spelare som inte hade klivit in i en startelva om de var hela, varpå betydelsen av det hela är minimal.

Holland – borde vara större favoriter

Holland som favoriter – vi inte bara köper det, utan ser till och med att de borde vara större sådana. Generationsskiftet, med flera före detta världsstjärnor som lagt landslagsdojorna på hyllan, däribland Arjen Robben, har fallit ut väl.

UEFA Nations League, som spelades den senare delen av 2018, var en storsuccé – med en förstaplats före Frankrike och just Tyskland. Det identiska mötet med detta slutade i en förkrossande 3-0-vinst och det omvända 2-2.

Förändringarnas tider råder även hos tyskarna, som enbart har en truppspelare i Manuel Neuer över 30 år, men det har fallit ut desto sämre såhär långt. Nations League kom de inte alls till sin rätta och veckans vänskapsmatch hemma mot Serbien, vilken slutade 1-1, höjde bara upp fler frågetecken.

Tätt kan det absolut bli och Tyskland, som den fotbollsjätte de trots allt är, ska aldrig räknas bort – oavsett motstånd och var matcherna spelas. Den här rollen som underdogs, en roll som är mer än befogad, får de emellertid leva med och värdet värderar vi finnas på Holland inför matchen.

Holland att vinna matchen spelas till 2,45 gånger pengarna hos LeoVegas. Den som vill säkra upp lite kan även spela dem med försäkringen att få insatsen tillbaka vid oavgjort till bra betalt.

Annons:
  Rygga spelet hos LeoVegas – Få en unik bonus, via oss: 2 000 + 200 kr!
18+ År – Regler & Villkor gäller, Stödlinjen.

Annons:

Speltips:

Speltips: Holland vinner, rak etta
Odds: 2,45 (Jämför alla odds)
Bolag: LeoVegas
Spelstopp: 20:45, söndag 24/3
TV:  tvtolv logo cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.