Speltips inför Holstein Kiel – Wolfsburg 21/5: Givet målspel

Spelbloggare Publicerat: 21 maj 2018

Det är stor fördel för Wolfsburg inför playoffreturen mellan den tyska första- och andradivisionen mot Holstein Kiel. Speltips, odds och allt inför matchen tas del av här.

Wolfsburg – Holstein Kiel: 3-1.

Där står vi när det här dubbelmötet är i dess halvtidspaus. Kvällens hemmalag, Holstein Kiel, har alltså två baljor att hämta in, men något mindre övermäktig blir uppgiften i och med det där bortamålet. Exempelvis skulle siffror som 2-0 betyda att de är vidare, klara för finrummet.

Faktum är att Holstein Kiel inför spelåret var nykomlingar i andradivisionen, kom upp från tredjeditot. Nu har de alltså chansen att på nytt kliva upp – till Bundesliga. Det vore en fantastisk skalp. Men oavsett vad fallet blir, är det bara att höja på hatten. Grovarbete som är bakom denna succé.

För Wolfsburg är det här andra året i följd som de får försöka försvara deras kontrakt i Bundesliga via kval. Förra året vann de båda mötena mot Eintracht Braunschweiger med 1-0 och nu tyder alltså det mesta på att även den här situationen kommer lösas.

Något som är tveklöst är dock att klubben måste se över varåt riktningen leder. Det var nämligen inte många år sedan de var ute och spelade i Europa, som representanter för den tyska klubbfotbollen.

Snittet: 3,4 mål

Troligtvis kommer Wolfsburg, även om matchen i sig förloras, inte skickas ner i seriesystemet. 3-1 är en förhållandevis trygg ledning – och spelare för spelare ska även vissa skillnader finnas.

Å andra sidan kan mycket hända över 90 minuters fotboll och Holstein Kiel ska trots allt inte ses som helt oävna. De har haft ett fantastiskt år, är en klubb på frammarsch och har en offensiv att se upp med för Wolfsburg.

Det är till och med så att Holstein smällde klart in flest baljor i hela 2. Bundesliga: 71 stycken på 34 matcher – hela tio fler än de på näst flest. Matcherna som helhet snittade ~3,4 mål och nu när man måste jaga från start är känslan att en målrik match, på nytt, väntar.

Fem av Holsteins sex senaste matcher har innehållit minst tre mål och för Wolfsburg har fem raka detsamma.

Över 2,5 mål spelas till 1,78 gånger pengarna hos Mr Green.

  Rygga spelet hos Mr Green – Få 2 gratisspel á 100 kr/styck!

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,78 (Jämför alla odds)
Bolag: Mr Green (2 gratisspel á 100 kronor/styck!)
Spelstopp: 21:30, måndag 21/5
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.