Speltips inför Huddersfield – Fulham 5/11: Högoddsare i ångestmötet

Spelbloggare Publicerat: 4 november 2018

Måndagsfotboll från Premier League – jumbon mot nästjumbon, Huddersfield och Fulham. Här rentav osar det ångest och vårt speltips inför den så blytunga bottenmatchen hittar ni bäst här.

Annons:

Tio matcher spelade. De två bottenklubbarna. Huddersfield på tre pinnar, inte en enda vinst, och Fulham på fem. Vilken match, va? En extremt betydelsefull sådan. Kniven mot strupen, för båda parter.

Förvånande är det knappast att varken Huddersfield eller Fulham hittas i bottenskiktet av tabellen. De har tunna trupper, saknar direkt spets och kommer med all säkerhet få kämpa med näbbar och klor för kontraktet ända in i det sista.

Gällande Huddersfield är det hela kanske av lite extra betydelse, i och med att de är en bit på efterkälken och är de enda i serien som fortfarande har en nolla i förlustkolumnen. Tär på såväl självförtroendet som moralen, såklart – att inte förmå att vinna matcher…

Kan årets första trea komma här? Av oddssättarna att döma är chanserna stora för det – 1X2-listan står i 2,40-3,40-3,35 och Fulham kommer från fem raka förluster, varav fyra i serien och en i Ligacupen, i vilka så mycket som 17 mål släppts in. Ett par tuffare matcher, ska nämnas, men oavsett vad är det siffror att skämmas över. Oacceptabla sådana.

Rajiv van La Perra samt Ramadan Sobhi står som tveksamma för Huddersfield inför matchen. Danny Williams missar densamma. Enda avbräcket för Fulham är på Joe Bryan.

Krysset värd en TV-peng

Så, två iskalla lag. En extremt betydelsefull match, i första hand för poängen och i andra hand för få in positiva känslor. Stärka moralen. Men är viljan att vinna större än rädslan att förlora? Det är frågan.

Gästande Fulhams form och specifikt en defensiva sådana är katastrofal, men som motvikt till det har Huddersfield faktiskt inte hittat nätet vid ett enda tillfälle på hemmaplan – på fem försök.

Det finns en handfull faktorer att väga mot varandra inför matchen och den kortfattade slutsatsen är att alla ingredienser för en krampaktig och tät historia finns.

Känslan är att båda parter, oavsett vem som eventuellt tar ledningen, kan hamna på hälarna och darra till vid en sådan situation. Delad pott?

Raka krysset är värd en TV-peng till 3,40 gånger pengarna. Oddset dukas upp av Expekt.

Annons:
  Rygga spelet hos Expekt – Få 500% extra upp till 500 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Oavgjort, rakt kryss
Odds: 3,40 (Jämför alla odds)
Bolag: Expekt
Spelstopp: 21:00, måndag 5/11
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.