Speltips inför Huddersfield – Manchester United 17/2: Värdet på skrällspelen

Spelbloggare Publicerat: 17 februari 2018

Lördagens sena FA-cupmatch står Huddersfield Town och Manchester United för. Luktar det inte lite skräll här? Här hittar ni allt inför matchen med tillhörande odds och speltips!

Kvartsfinalplatserna i FA-cupen ska delas ut. Här står det mellan två Premier League-klubbar, där ena är en del av bottenskiktet och den andra av toppditot. Betyder det nödvändigtvis en bortaseger i denna enskilda match? Det är inte vår åsikt, men mer om det senare.

Manchester United håller en hel del bollar i luften för närvarande. Denna match är en uppföljning på den bittra 0-1-förlusten borta mot Newcastle United, medan det redan på onsdag vankas Champions League-slutspel, den första matchen i dubbelmötet mot Sevilla.

Nåja. Trots serieförlusten senast är ”De röda djävlarna” tvåa i Premier League, fastän med minskad marginal till konkurrenterna nedan och inte minst femman Tottenham, som då står utanför CL-området.

Huddersfield kämpar med näbbar och klor i den andra änden av tabellen, botten. Som placerade på platsen ovanför nedflyttningsstrecket har de, liksom en handfull av lagen på den undre tabellhalvan, en rejäl tyngd på deras axlar. Kan de överleva bottenstriden – eller blir det ner i Championship på direkten?

Senast för en och en halv vecka sedan mötte Manchester United och Huddersfield varandra på Old Trafford – en match som de förstnämnda vann med siffrorna 2-0 efter dubbla mål i den andra halvleken. Innan dess kom United från en torsk, mot Tottenham, och ytterligare en blev det alltså sist, mot Newcastle. Frågetecken för formen – i synnerhet på resande fot.

”Gör match av det hela”

Cupen är inte alls prioriterad av Manchester United. Det är enkelt att förstå varför, med Premier League och Champions League att bolla mellan. Roteras hejvilt kommer det och en som kan komma att få speltid är svenskstjärnan Zlatan Ibrahimovic, som nu verkar redo för sin comeback. Aktuell för inhopp.

Därför höjer vi rösten för Huddersfield inför matchen – en skräll! Göra match av det hela ska de åtminstone kunna.

Glömmas bort ska inte heller de problem som United har på resande fot. Sprudlar sällan om dem utanför Old Trafford, vilket tränaren José Mourinho fått motta stor kritik för. Mer än befogad sådan.

Huddersfield har inte haft något enkelt 2018, men kommer i alla fall till matchen med en av årets starkaste prestationer i ryggen – en 4-1-kross av AFC Bournemouth. Massvis av positivt att ta med därifrån.

Gott om spel finns att vraka i här. De flesta skrällbetonade intresserar – och vi köper in oss på Huddersfield +1,25 mål (asian handicap) till 1,88x. Då får vi halv vinst på spelet om de förlorar med uddamålet. En försäkring vi gillar starkt.

  Rygga spelet hos ComeOn – Få 3 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Huddersfield +1,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,88 (Jämför alla odds)
Bolag: ComeOn (3 000 kronor välkomstbonus!)
Spelstopp: 18:30, lördag 17/2
TV:  eurosport logo
Stream:  eurosportplayer logo dplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: