Speltips inför Huddersfield – Tottenham 30/9: Det mesta talar för ”Spurs”

Spelbloggare Publicerat: 27 september 2017

Galet formstarka Tottenham besöker nykomlingen Huddersfield Town, som imponerat, på Kirklees Stadium i lördagens tidiga Premier League-match, med avspark 13:30. Här hittar ni de bästa oddsen, statistiken och, som alltid – ett speltips.

Historia skrevs när Huddersfield tog det efterlängtade klivet upp i det engelska finrummet, där de inte varit sedan 1972, inför spelåret – och det är på ett imponerande sätt de tagit sig an en världsscen som denna. Nio inkasserade pinnar på sex matcher placerar dem på åttondeplatsen i serien, men håller formen på att avta?

Efter de två inledande matcherna, båda vinster, har Huddersfield spelat tre oavgjorda och förlorat en.

Den här typen av matcher måste Tottenham vinna om de på allvar ska kunna utmana om titeln. Glappet upp till serieledande Manchester City, från fjärdeplatsen, är redan på fem poäng. Kanske räcker man inte till för titelstriden? Konkurrensen är ju stenhård…

”Spurs” kommer dock från en fin 3-0-vinst borta över cypriotiska APOEL i Champions League och ser allt bättre ut. Steppat upp efter en halvdan start på serien.

Liten insats på sin plats

Matcherna duggar tätt för Tottenham, men med fyra dagars vila inför den här matchen väntas en ordinarie startelva ställas ut. Dessutom ser Christian Eriksen ut att ta plats efter att ha missat veckans CL-match.

Och då borde väl Tottenham vinna det här – kanske till och med bekvämt? De är formstarka samt på en helt annan nivå än Huddersfield, som också visat tendenser på att formen kan vara i fara. Skulle inte förvåna om de blev en del av bottenstriden.

Här är det också ett skadeskjutet Huddersfield som kommer till spel. Kasey Palmer, Danny Williams och Collin Quaner, bland andra, missar matchen med skador. Statusen runt anfallsstjärnan Steve Mounie är inte speciellt ljus heller. Missar sannolikt.

Tottenham saknar fortfarande Mousa Dembélé och Serge Aurier är avstängd. Dessa kan dock ersättas på ett fullgott sätt, i och med den bredd som finns i truppen.

Det mesta talar i slutändan för ”Spurs” och vi tycker att det finns lite värde på spelen till deras favör. En mindre insats kan därmed slussas in på Tottenham -1,25 mål (asian handicap) – halv förlust på spelet om de ”bara” vinner med uddamålet – till 1,96x hos Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Tottenham -1,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,96 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 13:30, lördag 30/9
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: