Speltips inför Hull – Barnsley 27/2: Dubbla insatsen

Spelbloggare Publicerat: 27 februari 2018

Dubbla insatsen. Hur ska vi göra det? Svaret: med vårt speltips inför tisdagens ångestdrypande Championshipmatch mellan Hull City och Barnsley, där vi tar ställning och sida.

Barnsley – en plats ovanför strecket och med en pinne ner under det.
Hull – två platser ovanför strecket och med två pinnar ner under det.

Ett ångestmöte var det, ja. Lagen hittas, med oerhört liten marginal, på säker mark – platserna precis ovanför strecket – men nu har de båda chansen att göra ett rejält ryck när nästan samtliga konkurrenter runtom har matchen med spelad. En eventuell vinnare får rejält med andrum.

Gemensamt för båda parter är att de kommer från vinster. Hull City skrällde till det och besegrade Sheffield United med ett mål mot noll inför hemmapubliken medan Barnsley tog en tung seger borta över bottenkonkurrenten liksom tredjejumbon Birmingham City med bekväma 2-0.

Oliver McBurnie blev dubbel målskytt i den matchen för Barnsley och då missade han även en straffspark. Nyförvärvet från Swansea City är het, het, het! Tre baljor på fyra matcher, varav tre från start. Nyckel i jakten på nytt kontrakt?

Moses Odabajo, Markus Henriksen samt Ondrej Mazuch saknas, alla skadade, för Hull City medan Barnsley har avbräck på Matt Mills och Ethan Pinnock.

Vinner – till dubbla insatsen

En hård och tuff kamp är att vänta, när tre så pass betydelsefulla pinnar hittas i potten. Givetvis kommer det inte vara på tal om en enkel match, men vi ser Hull som rätt solklara favoriter här.

Barnsleys senaste trea i all ära, men annars ser det rätt mörkt ut. Innan dess: 0-2-5 i resultatraden. Och det är inte oväntat alls att klubben är nere och tampas i bottenskiktet av Championship. Det är den nivån de ska vara på.

Hull visade verkligen framfötterna i 1-0-vinsten senast och har sett allt bättre ut sedan en tid tillbaka. Förlusterna, som de flesta varit knappa, har kommit mot klart bättre motstånd och ser vi till hemmafacit står de stärkta med sju raka utan förlust. Även om bara tre av dessa vunnits är det ett tydligt styrkebesked. Kryssen har främst kommit mot seriens toppskikt.

Med hemmaplan och visst momentum köper vi den raka ettan till dubbla insatsen hos William Hill.

  Rygga spelet hos William Hill – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Hull vinner, rak etta
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (1 000 kronor välkomstbonus!)
Spelstopp: 20:45, tisdag 27/2
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: