Speltips inför Hull City – Sheffield United 23/2: Fifty-fifty? Icke!

Spelbloggare Publicerat: 22 februari 2018

Även utan toppad form borde Sheffield United betraktas som favoriter borta på KCOM Stadium, mot Hull City. Annat menar oddssättarna inför fredagens enda Championshipmatch och det utnyttjas kvickt.

Botten mot toppen. Ännu en match av enorm betydelse för de båda parterna, som båda är i en desperat jakt på poäng.

Det är med nöd och näppe som Hull hittas precis ovanför det röda tabellområdet, på bättre målskillnad än tredjejumbon Burton Albion samt kort ner till de två under likväl. Kampen för ett nytt kontrakt i Championship involverar en handfull klubbar, vissa för närvarande mer ansatta än andra.

Att Hull är nere i botten och fajtas för sitt kontrakt, det är närmast chockerande. Klubben trillade ur Premier League i fjol och ytterligare degradering fanns inte ens i kikaren, på lång horisont.

En del skadebekymmer fortsätter störa Hull i deras kamp för nytt kontrakt. Moses Obubajo, Markus Henriksen, Ondrej Mazuch samt eventuellt Abel Hernández missar matchen.

Det helt motsatta kan appliceras på Sheffield United. Från att ha studsat upp från League One, till att en bra bit in i det hela till och med vara uppe i topp två-området. En reaktion har kommit, men skulle den här matchen vinnas tar de plats i playoffområdet, åtråvärda topp sex i tabellen.

På listan av spelare som får stå åt sidan för Sheffield United återfinns Kieron Freeman och Paul Coutts. Detta medan James Wilson rapporteras vara fifty-fifty.

Ska räknas som hyfsat stora favoriter

Hemma- och bortaplansfaktorn ska värderas in i det hela. Hull har inte varit alls oförmögna inför hemmapubliken på KCOM Stadium, men inte heller starka. Faktum är att de har minusstatistik i form av fyra vinster, sex kryss och fem förluster.

Sheffield United verkar ha återfunnit formen efter ett par veckors tid av sämre resultat. I Championship – två raka vinster, båda på hemmaplan, över Queens Park Rangers respektive Leeds United. Däremellan hittas en uddamålstorsk mot Leicester i FA-cupen, där de ändå ställde till med vissa problem för motståndarna.

Hull lyckas inte få grepp i serien och när vinsterna väl kommer, är de ofta ensamma. Enbart en av de 11 senaste matcherna i Championship har de kammat fullt i och den absoluta merparten av dessa förlorats.

Det hetare och bättre laget är Sheffield United och då ska de räknas som hyfsat stora favoriter, bortaplan till trots.

Spelar Sheffield Wednesday draw no bet spelas till 1,91x hos William Hill.

  Rygga spelet hos William Hill – Få 1 000 kr bonus!

 

Speltips:

Speltips: Sheffield Wednesday draw no bet
Odds: 1,91 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (1 000 kronor bonus!)
Spelstopp: 20:45, fredag 23/2
TV:  tv3sport logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: