Speltips inför IFK Göteborg – Hammarby 10/4: Offensiva avtryck

Spelbloggare Publicerat: 9 april 2018

Vi väntar oss att det kommer lämnas offensiva avtryck i Allsvenskans mitt i veckan-match mellan IFK Göteborg och Hammarby – och ett specifikt målspel får det att klia i fingrarna för våran del…

Två premiärvinnare är det som möter varandra – Hammarby hemma över Sirius och Blåvitt borta över Trelleborg, båda med siffrorna tre mål mot noll.

Det handlar alltså om två lag som känner medvind och kan vara tillfredsställda över vad som presterades. Gällande IFK fanns det förvisso en del att anmärka i spelet – ett antal klara målchanser släpptes till – men det ska också värderas in att bortapremiärer mot nykomlingar tenderar att vara tuffa.

Hammarby verkar ha matchat in formen perfekt till den allsvenska upptakten. Försäsongen inleddes på ett, milt uttryckt, katastrofalt vis – för att avsluta densamma starkt och alltså hämta tre bekväma pinnar i premiären mot Sirius. Att nämnas i det hela: man spelade med en man mer på planen i nästan halva matchen.

En liten extrapiff på matchen skapas i och med att en potentiell vinnare på Gamla Ullevi tar klivet upp i toppen av tabellen. Inte ett enda lag har nämligen förmått att kamma fullt hittills. Goda förutsättningar för en härlig fotbollsmatch, med andra ord.

Mål åt båda håll

Så, målen är det som vi tittar närmare på – med frågeställningen: nätas det åt båda håll? Känslan: ja! Och oddsen för det lockar. Klara värdesiffror som presenteras av flera bookies.

På Gamla Ullevi är det Blåvitt som ska sätta ton; sätta fart på grejerna, föra matchen och jaga de tre poängen. Offensiva kvalitéer finns och i kombination med att Hammarbys defensiv inte är i närheten av lika namnstark som offensiven, borde minst ett hemmamål vara som skrivet i sten att vi får se.

Och för göteborgarna var försvarsspelet knappast prickfritt i premiären. De släppte till en handfull möjligheter mot Trelleborg, men räddades med blotta förskräckelsen vid ett antal tillfällen och framåt blev det alltså tre baljor. Bra utdelning.

Bäst betalt för BLGM-spelet erbjuder just nu LeoVegas – 1,81x och det köper vi inte minsta tvekan.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 + 200 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 1,81 (Jämför alla odds)
Bolag: LeoVegas (1 000 + 200 kronor välkomstbonus!)
Spelstopp: 19:00, tisdag 10/4
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: