Speltips inför Inter – AC Milan 21/10: Derby della Madonnina!

Spelbloggare Publicerat: 21 oktober 2018

Derbyna mellan Inter och AC Milan blir i princip alltid täta historier och vi har svårt att plocka ut en uppenbar favorit såhär på förhand – och kliver därför in på ett specifikt skrällspel.

Annons:

Ett derby fyllt av historia och rivalitet. Derby della Madonnina! De blir alltid fantastiska historier: intresset runtom, i hela världen, och inramningen på plats. Avsparkstiden är 20:30 och matchen visas i streamingtjänsten Strive eller helt utan kostnad hos Betsson, som ni får ett riskfritt spel värt 1 000 kronor hos via denna länk.

Både Inter och Milan är klubbar som har stora ambitioner, men varit lite av besvikelser de senaste åren. Kan de bli maktfaktorer i Italien och Europa på nytt?

Inför matchen står Inter på tredjeplatsen och Milan en bra bit nedåt, om än med matchen mindre spelad. Skillnaden är dock bara på fyra pinnhål, varpå pressen är på ”Rossoneri”. En förlust och uppförsbacken till toppen skulle ökas på ytterligare.

Gemensamt har de att formkurvorna pekade uppåt innan uppehållet. Inter har vunnit hela sex matcher i rad, varav två i Champions League och resterande fyra i Serie A, medan Milan vunnit tre raka och inte förlorat på åtta. Goda förutsättningar på en lika välspelad som väntat tuff batalj, således.

Värdet på Milan

På pappret är Inter att värdera som snäppet vassare. Milan fick dock in en viss Gonzalo Higuaín inför säsongen och blir med det alltmer slag- och konkurrenskraftiga. Han har visat klassen, inte minst på sistone och nu målat i fem matcher efter varandra. Två fullträffar blev det i 3-1-vinsten över Chievo senast.

Tätt blir det i princip alltid i Derby della Madonnina. Faktum är att hela fyra av de fem senaste inbördes mötena slutat lika och annars har det varit närmast helt fifty-fifty.

Ytterst knappa favoriter hade vi kunnat köpa Inter som, absolut, men som oddsen ser ut för närvarande – 1X2-marknaden står i 2,50-3,43-3,13 – är värdet tveklöst på Milan.

Spelet? Milan +0,25 mål (asian handicap) till oddset 1,87 hos Bethard. Då är vi också försäkrade att få halv vinst på spelet om det skulle sluta oavgjort.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Milan +0,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,87 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 20:30, söndag 21/10
TV: 
Stream:  strive logo betsson logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.