Speltips inför Inter – Barcelona 6/11: Skrälltankar från tungviktsbataljen

Spelbloggare Publicerat: 4 november 2018

Champions League-gruppspelet vänder och en av tisdagens hetaste matcher spelas mellan Inter och Barcelona – en match där katalanerna blivit överdrivna favoriter och vi således levererar ett skrällbetonat speltips.

Annons:

Tvåan mot ettan. Båda klart före Tottenham Hotspur och holländska PSV. Ett slutpelsklart Barcelona och ett Inter med klar fördel mot inte minst ”Spurs” och som nu hoppas sätta press på katalanerna i kampen om förstaplatsen och därmed en lättare lott i slutspelets första fas.

För ett par veckor sedan möttes Barcelona och Inter på Camp Nou och vann katalanerna med 2-0 – inte helt utan fara, men ändå helt förtjänt. Innan matcher hade båda parter full pott.

Förutom att katalanerna har ett försprång om tre poäng, är skillnaden i målskillnadskolumnen enorm – åtta fullträffar till antalet. Därmed är pressen på Inter att vinna matchen, om det nu ska bli en förstaplats.

Innan matchen på Camp Nou var Inter i absolut toppform och den har heller inte dalat efteråt, snarare tvärtom, och först krossades Lazio med 3-0, på bortaplan, och senast plockades Genoa ned med fem mål mot noll.

Barcelona inledde året lite sisådär, redan haft en lite djupare dipp och tappat i ett antal matcher de stått som storfavoriter i. Nu har det emellertid vänt 180 grader; fem matcher efter varandra är vunna, bland annat med 4-2 över Sevilla och 5-1 över Real Madrid.

Under större delen av den här superperioden har Leo Messi varit skadad för Barcelona. Han är tillbaka i träning, men ska inte vara aktuell för spel ännu. Samuel Umtiti är också osäker. Thomas Vermaelen och Sergi Samper skadade och out. Saknas i Inter gör Dalbert, Roberto Gagliardini samt João Mário.

Underskatta inte Inter

Toppform i både Inter och Barcelona. En äkta supermatch står på menyn – och vi tycker oss ha vaskat fram stort spelvärde likväl.

Bortser vi från matchen på Camp Nou har Inter vunnit de nio senaste matcherna och de två absolut senaste har varit rena smällkaramellerna. Suveräna insatser. Offensiv briljans. Defensiv stabilitet.

På hemmaplan värderar vi att Inter ska ha stora chanser att åtminstone undvika förlora matchen, inte minst eftersom krysset vore ett bra utfall för Barcelona sett till situationen i gruppen.

Släng över 20-30 punkter från Inter till Barcelona och vi ser det som mer rättvisande. Nu är värdet på italienarna och det utnyttjas förstås.

Spelet? Inter +0,5 mål (asian handicap) – detsamma som dubbelchansen 1X, fast med bättre odds – till 1,85 gånger pengarna.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få en unik bonus: 200% upp till 1 000 kronor!

Annons:

Speltips:

Speltips: Inter +0,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,85 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 21:00, tisdag 6/11
TV:  viasatpremium logo viasatultrahd logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.