Speltips inför Inter – Juventus 28/4: Derby d’Italia!

Spelbloggare Publicerat: 26 april 2018

För både Inter, som ska försöka nå en Champions League-plats, och Juventus, vilka är hårt pressade om Scudetton, är det tre extremt betydelsefulla pinnar på spel i kvällens derby från Serie A. Från oss levereras ett speltips till strax över dubbla smeten.

När Juventus släppte in 0-1-målet, matchens enda, i den 90:e minuten i förra veckans möte mot tabelltvåan Napoli på Allianz Stadium betydde det att titelstriden i Serie A väcktes till liv på allvar – och det är en situation de varit ovana med de senaste åren, som totalt dominerats.

Glappet dem emellan? En, en ynka poäng! Och då har vi ändå fyra matcher kvar för båda parter. Juventus har bland dessa den här fajten samt ett bortamöte mot Roma. Detta medan Napolis schema är klart lättare, rakt på pappret.

Risken är med andra ord att en era av dominans kan komma att bli över och att det stannar vid sex raka Scudettos för ”Den gamla damen”, som häromveckan också skickades ut ur CL-kvartsfinalen av Real Madrid.

Inter är i en lite annorlunda situation, när de istället jagar konkurrenterna ovan. De hittas på femteplatsen, precis under CL-området, och har endast pinnen upp till såväl Lazio som Roma.

Samlar krafterna – och vinner

Låt oss titta närmare på lite ren och skär fakta: Juventus har tappat i två matcher efter varandra, mot Napoli samt Crotone. Då kan man förstås snacka om en favorit i fara.

Men, det finns ett stort – men, vi kan inte bortse från det material de har och hur starkt de ändå står. Det ska vara extrema omständigheter som råder för att vi egentligen ska få se odds till deras favör på den här höjden.

Och extremt är det väl ändå inte? Ett par tapp, det är sånt som händer. Juventus är fortfarande storfavoriter till att lösa titeln, även om ett tapp här skulle sätta dem i en ytterst prekär sits.

Inter är en mycket kompetent motståndare, absolut, men de är det facto bara femma i tabellen och hela 19 pinnar Juventus på efterkälken. Det kan vi inte bortse från.

Känslan är att Juventus lyckas samla krafterna och ta ett storkliv mot den sjunde raka Scudetton. Vi spelar dem därför med -0,25 mål (asian handicap) – halv förlust på spelet om det skulle sluta lika – till 2,03 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 500 att spela för – med bara 500 insatta!

Speltips:

Speltips: Juventus -0,25 mål (asian handicap)
Odds: 2,03 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (Unik bonus: 200% upp till 1 000 kronor!)
Spelstopp: 20:45, lördag 28/4
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.