Speltips inför Inter – Napoli 11/3: Faller allt samman nu?

Spelbloggare Publicerat: 11 mars 2018

Det är kanske att sticka ut hakan, men vi undrar om serieledande Napoli inte blivit lite väl stora favoriter borta mot Inter på San Siro? Allt inför matchen, alla odds och ett speltips tas del av här.

2-4-förlusten mot Roma, hemma på Stadio San Paolo, kom som en chock för alla i och runtom Napoli förra veckan. Allt var som bortblåst och man blev svårt sårade av motståndarna; förlorade boll i utsatta positioner och hamnade ofta ur tempot. Fyra insläppta, det håller förstås inte.

Genast kan man undra – är det här dippen som kommer? Napoli har varit fantastiska solida under spelåret och hållit Juventus på efterkälken, men kanske är det så att de presterat över deras kapacitet?

Förstaplatsen innehas alltjämt i Serie A, men det med blott en pinne ner till Juventus – och med matchen mer spelad. Med andra ord: knapp fördel ”Den gamla damen”…

Gäller nu är att hitta tillbaka på vinnarspåret direkt, om man inte ska spurtas ifrån av den enda titelkonkurrenten.

Inter sprudlar det å ena sidan inte om, men å andra sidan är situationen inte alltför prekär. Sist plockades den hopplösa tabelljumbon Benevento ner med siffrorna två mål mot noll och vid en vinst tar de åter klivet upp i Serie A:s topp fyra och petar ner Lazio under samma skikt. Kryss och de kliver upp på exakt samma skörd, men med sämre målskillnad.

Inter plusspelas

Vilken kvällsmatch vi har att se fram emot, va? Ett pangavslut på söndagen och veckan i sin helhet. Två topplag, i vanlig ordning, behov av poäng.

Undertecknad misstänker att 2-4-förlusten mot Roma kan bli lite av en vändpunkt för Napoli. Lagets prestation, defensivt, var under all kritik och nu väntar en, på pappret, ännu svårare match.

Fastän Inter säckat ihop lite under den senare delen av spelåret, har de åtminstone hittat tillbaka från den värsta perioden och på San Siro är det ytterst sällan som de förlorar. Under hela säsongen, alla tävlingar inräknade, har det bara blivit en torsk och det är på 15 matcher.

Truppen är samtidigt helt intakt för Inter, vilket innebär att tränaren Luciano Spalletti kan ställa ut den bästa möjliga startelvan. Napoli står försvagade med avbräck på Faouzi Ghoulam och Vlad Chiriches.

Inter +0,5 mål (asian handicap) – samma spel som dubbelchansen 1X, fast med bättre odds – betalar hela 1,90 gånger det investerade kapitalet och då kan vi inte hålla fingrarna borta.

  Rygga spelet hos Bethard – Sätt in 500, spela för 1 500 kr!

Speltips:

Speltips: Inter +0,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,90 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (200% extra upp till 1 000 kronor – unik bonus!)
Spelstopp: 20:45, söndag 11/3
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: