Speltips inför Inter – Roma 26/2: 1X2-tankar

Spelbloggare Publicerat: 25 februari 2017

Toppmöte står på Serie A-menyn – och det handlar om Inter mot Roma på klassiska San Siro. Tvåan och fyran i tabellen. En öppen match är vad som väntar och från den plockar vi ut ett 1X2-tecken.

Det är någonting alldeles speciellt med toppmatcherna, de mellan de stora klubbarna, i Italien och kanske i synnerhet de som spelas på kvällen. I första hand; kvaliteten, men också engagemanget både runtom och i lagen. Känslan!

Främsta fokus från Roma är att behålla den andraplats, vilken leder direkt ut i Champions League, de parkerar på nu. Serieledande Juventus blir svåra, nästintill omöjliga, att rå på och underifrån jagar bland andra Napoli häck i häl. Två pinnar skiljer dem åt.

Hoppet ner till fyran, just Inter, är på åtta pinnar och för dem är vinsten mer eller mindre ett måste för att kunna hämta in det – och med all säkerhet skulle inte ens det räcka. Däremot är det oerhört tätt i skiktet bakom dem, så om man skulle tappa är risken att det inte ens blir en EL-biljett.

Marcelo Brozovic är skadad för Inter och Miranda avstängd. Gästerna kommer till spel utan Alessandro Florenzi och eventuellt Kostas Manolas.

Tätt och jämnt?

Svårbedömd match, såklart, men undertecknad får rätt bra känsla. Tanken är; tätt och jämnt. Därför lockar – krysset.

Roma är i suverän form och 0-1-förlusten senast mot Villarreal kom i en helt betydelselös match då det omvända mötet i EL-slutspelet vanns med hela 4-0. Roterades hejvilt och motivationen var väl inte uppe i taket. Innan dess; fem raka vinster. 10/11 senaste vunna.

Dock är det en oerhört svår match de ställs inför – Inter på San Siro. Det kanske inte sprudlar runt Inter, men de har fått försvarsspelet att klicka alldeles utmärkt de senaste matcherna och det är kanske den, på förhand, viktigaste faktorn inför den här matchen – att hålla ihop defensiven.

Framåt finns ju en viss Icardi, som alltså åter är redo för spel. Klasspets som inte behöver mycket för att hitta nätmaskorna…

Det brukar bjudas på tajta och tillknäppta matcher när de här lagen brakar samman. Likadant nu?

Som vi ofta pekar på när kryssen rekas, är att ett snäppet bättre bortalag ofta bäddar för oavgjort i matcherna.

Oavgjort, rakt kryss, spelar vi till 3,50 x insatsen hos Betway.

  Rygga spelet hos Betway – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Oavgjort, rakt kryss
Odds: 3,50 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, söndag 26/2
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: