Speltips inför Inter – Sampdoria 3/4: Skevt satta odds

Spelbloggare Publicerat: 2 april 2017

Nu är det Inters och Sampdorias tur att återstarta efter landslagsuppehållet och de möter varandra på San Siro när den nya veckan tar vid. Hemmalaget är nedplitade som stora favoriter. För stora?

Sedan Stefano Pioli fick äran att ta över Inter i slutet av förra året, har vindarna också vänt – från mot- till medvind. Kallt till varmt. Fokus till de avslutande nio seriematcherna är att stanna kvar uppe i Europaområdet, var de står just nu. CL-platserna? Nja, dit är avståndet lite väl stort.

Hur som helst; mycket positivt runt detta Inter som, bara utifrån deras papper, borde kunna utmana i topp tre. Det finns dock vissa bekymmer, att få spelarna att klaffa med varandra. Mycket individuell kunskap, mindre organisation. Enkelt sammanfattat.

Utvecklingen som Sampdoria stått för är närmast exceptionell – från att varit på vippen att trilla ur Serie A förra åtet, till att nu ha en bekväm position på den övre tabellhalvan i samma serie. Niondeplatsen är det som parkeras på just nu. Gällande prestationerna över spelåret som helhet, har det varit rätt blandat – perioder av fantastiska resultat, perioder av klart sämre sådana.

Av rapporterna att tyda ser båda parter ut att ha hela deras trupper intakta, friska och hela. Lyxproblem! Hur ska startelvorna formeras?

Värdet på Sampdoria

Givetvis ska Inter vara klara favoriter i en match som denna, men här har marknaden och oddssättarna, utan tvekan, lutat över lite väl mycket åt deras favör – och det öppnar för spelvärde åt andra hållet.

Vi ska påminnas om att det är ett oerhört kompetent motstånd som Inter ställs mot; nian i tabellen och i fin form. Innan den knappa 0-1-förlusten mot dominanta och serieledande Juventus före uppehållet, hade sju förlustfria matcher radats upp för Sampdoria; 5-2-0. Bland andra Roma och Milan värjdes undan under denna period.

Efter den blytunga torsken mot Roma i slutet av februari, studsade Inter tillbaka – och det med besked. En 5-1-vinst över Cagliari följde upp en 7-1-dito över Atalanta. Men nu senast – bara 2-2 borta mot Torino. Ett acceptabelt resultat, men ändå lite – tillbaka på jorden-känsla av matchen.

Gästerna ska kunna streta emot här och plushandikappen på spelen till deras favör lockar starkt… 2-1/1-1?

Sampdoria +1,5 mål (asian handicap) – spelet sitter om de förlorar med max ett mål, spelar oavgjort eller vinner – synas till 1,91x hos 888sport.

  Rygga spelet hos 888sport – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Sampdoria +1,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,91 (Jämför alla odds)
Bolag: 888sport (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, måndag 3/4
TV:  viasatpremium logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: