Speltips inför Ipswich – Wolverhampton 7/3: Val av sida

Spelbloggare Publicerat: 6 mars 2017

Det är kniven mot strupen för Wolverhampton när de besöker Ipswich Town på Portman Road i en match där ser spelbolagens värdering som något underlig. En sida väljs – vilken?

Champions League har hård konkurrens om underhållningen denna tisdag – av Championship. Det är full omgång, 12 matcher, i den engelska andradivisionen och det finns flera tänkbara spel att vraka i. Från Portman Road kommer vårt favoritspel.

Skotten Paul Lambert kom in och styrde upp saker i ”Wolves” från sin tränarposition, men nu verkar laget vara tillbaka i gamla synder. Sex förluster efter varandra, varav fem i serien och en i FA-cupen, är uppradade. Till följd av detta har de ynka pinnen ner till Bristol City under strecket och pressen tilltar alltmer.

Ipswich är i en desto mer bekväm sits. De må vara nere slira runt på den undre tabellhalvan och hade med all säkerhet önskat mer av spelåret hittills, men ska i alla fall inte riskera att trilla ur serien. Lite intressant sidofakta är att de kryssat vid flest tillfällen i årets Championship, i 13 av 35 matcher, vilket är en av orsakerna till varför man inte förmått att lyfta i tabellen.

Klar fördel

Ja, visst är oddssättarna fel ute här?

Wolverhampton har uppenbara problem och kontraktet är i stor fara. Sex raka förluster talar sitt tydliga språk och de då bara ses som mindre underdogs i denna fajt, är att överskatta deras kapacitet för dagen. Ska vara större skillnad.

Med fyra raka kryss kliver Ipswich in i den här matchen, men de har haft ett tufft spelschema och formen får ses som rätt bra. Matchen dessförinnan, mot Aston Villa, vann man och inte en enda av de sex senaste har förlorats. Det omvända från ”Wolves”, med andra ord.

Med hemmaplansfördelen på det – varför är Ipswich inte mer än knappa favoriter? De är en bra bit ovanför ”Wolves” i tabellen, i bättre form och stärks alltså av att spela hemma.

Truppapprena har i skrivandets stund inte släppts ännu, men säkert är mittbacken Mike Williamson missar matchen för ”Wolves” efter sitt röda kort i 1-2-förlusten mot Reading senast – och med det blir de sårbara, eftersom det är en position de haft en del skadeproblem på.

Ipswich +0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid oavgjort – spelas till 1,92 x insatsen hos Bet365. Det är riktigt generöst betalt och ett oddsdropp borde lura runt hörnet.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Ipswich +0 mål (asian handicap)
Odds: 1,92 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, tisdag 7/3
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: