Speltips inför Italien – Ukraina 10/10: Bud på skräll

Spelbloggare Publicerat: 9 oktober 2018

Italien och Ukraina laddar upp inför veckans UEFA Nations League med en match i vänskapens tecken på Stadio Luigi Ferraris i Genoa. Matchen är analyserad på djupet, med ett tillhörande speltips.

Annons:

Det är landslagsuppehåll och innan torsdagens alla Nations League-matcher – och det är en sådan där vi lyckats identifiera stort spelvärde.

Det är två länder som inlett deras äventyr i Nations League på helt olika sätt – Italien som besvikelser och Ukraina med succé.

Premiären för Italien, hemma mot Polen, slutade i ett 1-1-kryss för att sedermera förlora bortamötet med Portugal. Roberto Mancini har inlett sin förbundskaptensejour i ”Gli Azzurri” på ett problematiskt vis och han är verkligen i behov av att vända på skutan snarast. Under söndagen tar de deras pick och pack och besöker Polen.

Motstånden för Ukraina är klart mer lättsamma, varför det inte är helt rättvisande att jämföra deras start med Italien, men vinster i mötena med Tjeckien och Slovakien innebär andrum inför fortsättningen. Faktum är att de inte förlorat på sju matcher, ända sedan VM-kvalets slut.

Inför landslagssamlingen saknar Ukraina Artem Besedin samt Vitaliy Buyalskiy. Och Italien? Simone Zaza, Patrick Cutrone, Alessio Romagnoli och Danilo D’Ambrosio.

Ukraina plusspelas

Ser skrällmöjligheterna som stora inför matchen. Köper inte alls Italiens enorma favoritskap – och tar därför sida för Ukraina. Och varför detta?

Delvis handlar det om formen. Ukraina radar upp vinster och har inte torskat sedan VM-kvalet medan Italien inte vunnit på fyra matcher samt endast vid ett enda tillfälle på de nio senaste, vilket var med knappa 2-1 över Saudiarabien.

Dessutom har Italien bara fyra dagar inför den kommande ödesmatchen i Nations League och sedan bara tre till nästkommande, vilket bäddar för stor rotation och kort speltid för de främsta pjäserna. Ukraina har i sin tur sex dagars vila och kan vara något mer resultatinriktade.

Ukraina +0,5 mål (asian handicap) – detsamma som dubbelchansen X2, fast till bättre odds – synas till 2,14 x insatsen hos LeoVegas.

Annons:
  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 200% upp till 2 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Ukraina +0,5 mål (asian handicap)
Odds: 2,14 (Jämför alla odds)
Bolag: LeoVegas
Spelstopp: 20:45, onsdag 10/10
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.