Speltips inför Jönköpings Södra – Örgryte IS 9/3: Sista matchen i gruppspelet

Simon Pålsson Publicerat: 9 mars 2020

Örgryte IS har ännu inte gjort något mål i Svenska Cupen, men kanske kan spränga nollan borta mot Jönköpings Södra den 9 mars 2020.

  Spela vårt speltips hos Bethard – regga dig här!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Efter ett par intensiva veckor med cupfotboll är vi nu framme vid vägs ände vad gäller gruppspelet, och måndagens två matcher kommer att summera hela det här gruppspelet i Svenska Cupen. Övriga grupper är redan klara och det som återstår nu är att ta fram vilket lag som blir det åttonde laget i kvartsfinal.

Två lag som det inte kommer att bli är Jönköpings Södra och Örgryte IS, som nu gör upp i den sista omgången i sin grupp. Det är redan klart att Kalmar FF eller AIK kommer att vinna gruppen, och att dessa båda lag får göra upp om platserna bakom toppen.

Det är ett upplägg på gruppspelet i Svenska Cupen som verkligen kan diskuteras, som i princip innebär att lagen kan vara utslagna redan efter den första omgången. Det gör inte det bästa med spänningen – men ur ett spelperspektiv finns det ändå en del intressant att ha med sig inför just det här mötet.

Det här är två lag som mycket väl kan höra till toppen av Superettan under säsongen som kommer, och det här blir en första värdemätare för att se var man står i förhållande till varandra.
Annons:

Ett rakt spel på 1×2-marknaden

Jönköpings Södra har tagit en poäng hittills när man lyckades hålla 2-2 mot AIK, även fall man hade ledningen med två mål och egentligen borde ha vunnit den matchen. I ett sådant scenario hade Jönköpings Södra nu haft en reell chans att gå vidare från gruppen – men låt oss inte fastna i det.

Mot Kalmar FF gick det tyngre och Jönköpings Södra förlorade klart. Det gör att man inte riktigt kan veta exakt var man har Jönköpings Södra just nu, och det gör att vi inte heller vågar backa laget inför matchen mot ÖIS.

Örgryte IS å sin sida har två raka förluster och har ännu inte gjort mål, någonting som i sig är lite oroväckande. Men det är tidigt på säsongen och vi ska inte dra för stora växlar.

X (oavgjort) spelas hur som helst till 3,60 gånger krämen hos Bethard här.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  X (oavgjort)
Odds: 3,60
Bolag: Bethard
Spelstopp: 19:00, måndag 9/3
TV:  cmorelive logo
Stream:  cmoreplay logo

 
Annons:


Annons: