Speltips inför Juventus – Atalanta 28/2: Specialspel i cupsemifinalen

Spelbloggare Publicerat: 28 februari 2018

Ett special- och kombinationsspel faller valet på i Coppa Italia-semifinalreturen mellan Juventus och Atalanta. Den stora fördelen pekar vi på ska vara ”Den gamla damens”…

Returmöte på Allianz Stadium och i förarsätet sitter redan Juventus, via en 1-0-vinst på bortaplan. Gonzalo Higuáin smällde in matchens enda balja i den tredje minuten, men resultatet var absolut inte utan fara – exempelvis sumpade Atalantas Alejandro Gómez chansen att kvittera från straffpunkten i den första halvleken.

Annars var det en typ av match som påminde om hur det brukar vara, där Juventus totalt stängde till bakåt. Vad sägs om åtta nollor på de nio senaste matcherna samt 16 på de 18 senaste?

Sportsligt har Juventus flera bollar i luften för närvarande: det här cupspelet, titelstriden i Serie A samt slutspelet i Champions League. Spelschemat är tätt de närmsta veckorna och nu är det tveklöst upp till bevis.

Atalanta har haft en succéartad cupsejour. Serie A-åttan har skickat ut Sassuolo, mindre chockerande, samt Napoli, som alltså hittas ovanför Juventus i seriespelet – på bortaplan, med 2-1! Men det tål att nämnas att det var ett mindre motiverat motstånd.

Det är med bitter eftersmak i munnen som Atalanta kommer till spel. De åkte, med minsta möjliga marginal, efter ett sent insläppt mål, ur Europa League-slutspelet mot tyska Borussia Dortmund och har faktiskt fyra förlustfria matcher uppradade. Inte den bästa möjliga uppladdningen, för att uttrycka det snällt.

Vinner – och håller nollan

Att i uppförsbacke möta Juventus på Allianz Arena, dessutom när man är i dunkel form – det finns enklare uppgifter än så.

Defensivt, med en fantastisk stabilitet, är Juventus kanske världens bästa lag. De verkar närmast omöjliga att få hål på för närvarande och när de leder matcher, vilket är fallet inför denna retur, är det ytterst sällan som de tappar.

Nu har Juventus lite småbekymmer på skadefronten offensivt, med bland andra Gonzalo Higuaín out, men bredden har de och när Atalanta flyttar upp positionerna ska de väl åtminstone kunna peta in en balja?

Atalanta har för övrigt Rafael Tolói avstängd samt Andrea Petagna osäker för spel.

Utgångsläget är mycket fördelaktigt för Juventus del och känslan är att de kommer lösa det här utan större bekymmer – utan insläppt mål? Som nämnt: i 16 av de 18 senaste matcherna har de hållit nollan!

Juventus vinner och håller nollan spelas som en färdighopknåpad kombination hos Betway till 2,25 gånger pengarna. 1-0?

  Rygga spelet hos Betway – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Juventus vinner och håller nollan
Odds: 2,25 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway (1 000 kronor välkomstbonus!)
Spelstopp: 17:30, onsdag 28/2
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: