Speltips inför Juventus – Hellas Verona 19/5: Målfest? Var inte så säkra på det!

Spelbloggare Publicerat: 16 maj 2018

Scudetton är redan rodd i hamn och Juventus får äran att avsluta spelåret inför hemmapubliken på Allianz Stadium mot nästjumbon och Serie B-klara Hellas Verona. Det brutala favoritskapet som tillhandahålls ”Den gamla damen” öppnar för en lite motsatt position, på målmarknaden.

Det blev att svettas – nästan – in i det sista, men den sjunde raka Serie A-titeln kunde säkras hem. Ett rekord som bara blir större och större. Dominansen i den italienska klubbfotbollen är total.

Nu får spelarna chansen att avsluta och avtackas inför hemmapubliken, som förstås är tillfredsställda med utfallet av säsongen och vill leverera ett firande av klass. Bara att njuta, kort och enkelt.

Mindre till firande blir det för Hellas Verona, som inte räckte till i årets konkurrens. Inte ens i närheten. Merparten av varit ren och skär katastrof, för att uttrycka det så målande som möjligt.

Laget kommer landa på nästjumboplatsen, strax ovanför nästan rekordusla Benevento, med 25 inspelade pinnar på 37 matcher, med en 90-minutershistoria kvar. Sex raka förluster kommer de till spel med och att hitta tändvätskan kan bli tufft. Gäller bara att komma undan med hedern i behåll.

Indisponbla för Juventus är fortsatt Benedikt Höwedes, Sami Khedira samt Giorgio Chiellini. Gästerna har Simone Calvano, Mattia Valoti och Moise Kean out.

Hög mållina

Helt, helt otänkbart är det kanske inte att proppen åker ur totalt för Juventus – när de kan spela helt avslappnat, utan press på axlarna och ställs mot ett så pass skört motstånd.

Å andra sidan kan det bädda för ett visst antiklimax, där Juventus kanske lyckas sätta spiken i kistan och att matchen sedan tappar intensitet. Att de inte skulle vinna känns närmast otänkbart, men i samband med att favoritskapet blivit så enormt öppnas värden åt andra hållet.

Det vi fokuserar på: målen. Eller ja, bristen på dem.

Juventus är extremt solida bakåt i banan och släpper ytterst sällan in mål i matcher som denna. Nu kommer de också från en mållös match mot AS Roma, där det skapades alldeles för lite.

Hellas Verona ska bara streta emot här. Komma undan med hedern i behåll. Fullt fokus på försvarsspelet. Offensivt – vad ska de sätta emot?

2/3-0 känns som tänkbara utfall av matchen. Vi spelar därför under 4,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid fyra – till 1,86 gånger smeten hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% upp till 1 000 kronor bonus!

Speltips:

Speltips: Under 4,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,86 (Jämför alla odds)
Bolag: Behard (Unik välkomstbonus: Sätt in 500, spela för 1 500 kronor!)
Spelstopp: 15:00, lördag 19/5
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.