Speltips inför Juventus – Milan 10/3: Insatsen ska mer än dubblas

Spelbloggare Publicerat: 8 mars 2017

Ett perfekt facit. Håller Juventus i det när de får besök av rivalen Milan på Juventus Stadium? Vi har tittat runt på marknaderna och plockat ut ett speltips som känns oerhört fint såhär på förhand.

På toppen av kullen, mer eller mindre klara ettor. Juventus dominans i den italienska klubbfotbollen befästs alltmer och det verkar inte som att de är möjliga att rucka på. För inte finns det väl en chans i hela världen att åtta pinnar tappas in till tabelltvåan Roma, eller för den delen Napoli två poäng bakom dem?

Motståndet står rivalen, formstarka Milan för. Deras senaste matcher har landat i fyra vinster och ett kryss, men ändå inte kunnat få fäste för att på allvar klättra i tabellen. Gapet upp till Europaplatserna har dock minskat drastiskt och nu har man bara två pinnar upp till topp fem. En välförtjänt skjuts framåt.

Målpolletter – in!

14 vinster av 14 möjliga. Det är Juventus hemmafacit i årets Serie A. Vi ställer oss frågan; kan den sviten vara i fara? Inte alls omöjligt.

Milan har trappat upp flera nivåer på sistone och på allvar visat att de ska ut i Europa, där de hör hemma. Gillar starkt vad de visat upp och av allt att döma, finns det också en stor tro på vad som kan åstadkommas – över spelåret som helhet, och den här specifikt.

Svårt att hitta ett mer passande tillfälle att ställas mot Juventus också. De stod för en mindre bra prestation senast och fick bara 1-1 mot ett Udinese som cirkulerar runt på den undre tabellhalvan.

Dessutom väntar CL-retur mot Porto för Juventus i början av nästa vecka och det ryktas om en del rotation i startelvan. I övrigt saknas också den defensiva klippan Giorgio Chiellini, vilket försvagar dem rejält. Ett möjligen distraherat lag som kommer till spel?

Att det kommer bli en tuff uppgift för Milan, det råder det ingen tvekan om – men de ska åtminstone ses med toppchans att hitta nätmaskorna. Och samtidigt ska det extremt mycket till för att Juventus ska lämna en match mållösa, i synnerhet på hemmaplan. Slutsats?

BLGM – ja spelas till 2,05x hos Bethard. Köper spelet runt tio punkter neråt.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 2,05 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, fredag 10/3
TV:  viasatpremium logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: