Speltips inför Juventus – Milan 6/4: Målskyttespel!

Spelbloggare Publicerat: 4 april 2019

Djup rivalitet, men det är knappast det hetaste mötet som ska utspelas mellan Juventus och AC Milan på Allianz Stadium när betydelsen av den är betydligt mindre för ”Den gamla damen”. Spelbloggare.se har analyserat matchen och presenterat en målskytt som speltips – till oddset 3,60. 

Annons:

Trots perioder av svår kritik över spelet dominerar Juventus fortsatt Serie A med järnhand och de avslutande matcherna ska mer eller mindre bara spelas av. Den åttonde raka scudetton säkrad! Främsta fokus är nu, förstås, på det stundande Champions League-slutspelet.

Därför är också risken att den här matchen tappar viss karaktär, med ett mindre intresserat och sannolikt roterande Juventus på ena sidan planhalvan samt ett AC Milan som med näbbar och klor ska slåss för att behålla deras fjärdeplats, en av de som leder ut i CL, i tabellen. Flera konkurrenter som jagar dem hack i häl.

Milan har höjt sig avsevärt under säsongen och det i synnerhet sedan världsklassanfallaren och late-bloomern, Krzysztof Piatek, hämtades in från Genoa. Med honom har de fått in spets, en dominant straffområdesspelare och en sådan som förvaltar de chanser han får. Galen smartness.

Men den där bittra 2-3-förlusten i derbyt mot ärkerivalen Inter häromveckan ser ut att ha ställt till det lite smått. Därefter blev det 0-1 i baken mot Sampdoria och senast ett blekt 1-1-kryss hemma mot Udinese. Kan de hitta tillbaka på rätt spår nu, om än i en tuffare match?

Cristiano Ronaldo kommer missa matchen med en skada och sparas till nästa veckas CL-slutspelsmatch mot Ajax. Dessutom är Paulo Dybala ett frågetecken och Douglas Costa likaså. Milans Gianluigi Donnarumma samt Lucas Paqueta fick lämna planen skadade senast och väntas få stå åt sidan. Pepe Reina med sin första Serie A-start i målet detta år?

Stekhet i formsvagt lag – målskytt?

På truppfronten är det framförallt offensivt som Juventus har deras problem, men det kan också roteras på andra positioner och matchens betydelse är inte större än vad som finns i hedern att vinna ett storklubbsmöte. Två klassiska rivaler.

Spelet har också varit lite sisådär periodvis under kalenderåret 2019. Vid ett par tillfällen har Juventus faktiskt kommit undan med oförtjänt bra resultat, men så är det också med den spetsen som finns i spelartruppen. Då räcker det med att spela halvdant ibland.

Ändå är vi inne på att Milan ska kunna såra sina motståndare här; klart mycket mer motiverade och revanschlystna efter tre sämre prestationer. Känslan över det stora hela är dock alltjämt positiv och Piatek fortsätter leverera trots att hans kamrater inte varit helt med på noterna.

Polacken stod exempelvis för Milans mål i 1-1-mötet mot Udinese senast och har på 12 matcher för klubben, varav 11 från start, stått för nio fullträffar. Addera på det ett mål i EM-kvalet häromveckan.

3,60 x insatsen för Piatek som målskytt? Det tas. Paf med oddset. Observera att vi får insatsen tillbaka om han inte skulle starta matchen.

Annons:
  Rygga spelet hos Paf – Få 100 omsättningsfria kronor i bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Piatek målskytt ”anytime”
Odds: 3,60 (Jämför alla odds)
Bolag: Paf
Spelstopp: 18:00, lördag 6/4
TV: 
Stream:  strive logo betsson logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.