Speltips inför Juventus – Monaco 9/5: Hörnidé från returen

Spelbloggare Publicerat: 8 maj 2017

En närmast omöjligt uppgift väntar Monaco när 0-2 ska vändas till vinst i Champions League-semifinalen mot Juventus – på bortaplan. Från matchen har vi hittat ett mycket fint spel.

Hämta en CL-bonus i Sveriges bästa bonusguide, fylld med unika kampanjer!

Europas stora komet, Monaco, har inte bara briljerat hemma i Ligue 1, utan även i världens finrum, Champions League. I slutspelet har storklubbarna Borussia Dortmund och Manchester City skickats ut med huvudena före, men nu är det väl slut på det här äventyret?

Dels är det en av världens mest meriterade klubbar som står för motståndet – och med deras försvarsstyrka; vad talar för att 0-2 ska kunna hämtas in? Oerhört lite, även om det fanns positiva tendenser i det omvända mötet.

Oddsen för vilken sida som kommer avancera vidare till finalen talar sitt tydliga språk – 1,04 mot 21,00 x smeten. Spelbolagens samlade värdering, i procent – 93/7%.

Juventus har växt enormt under de senaste åren och blivit en kraft att räkna med i Europas finrum. Succéreceptet? God disciplin i spelet och en fantastisk arbetskapacitet. Finns även spets i världsklass – på alla positioner.

I en eventuell final väntar, med all sannolikhet, Real Madrid, som har tre mål mot noll att gå på från det inledande mötet mot Atlético Madrid.

Senast Juventus nådde final var så tidigt som 2014/15, men föll då mot Barcelona och den senaste CL-titeln kom 1995/96. Monacos största skalp kom 2003/04, när de nådde final och där föll mot Porto.

Gällande trupperna finns inte mycket matnyttigt att nämna. Mark Pjaca är alltjämt out för Juventus medan Monaco saknar Boschillia samt Almamy Touré. Gästernas Benjamin Mendy är därtill ett osäkert kort. Allt som allt, positiva besked.

Klarar hörnlinan

Vi är välmedvetna om att det här är en så gott som omöjlig uppgift för Monaco, men såvida chansen fortfarande finns så kommer de satsa framåt. Inget snack om saken.

Även om detta inte omvandlas till mål, ska hörnmöjligheterna ses som desto större för fransoserna när man jagar och inleder i uppförsbacke. Troligtvis lär Juventus inte ha speciellt mycket emot att överlåta en stor del av bollinnehavet till motståndarna, med den trygghet som finns i försvars- och omställningsspelet.

”Hörnmatchen” i det första mötet vann Monaco med 7-3. Nu är hörnlinan på 4,5 för deras del och när spelbolagen inte kan komma överens med varandra, ser vi till att utnyttja detta och klippa till.

Exempelvis har såväl Unibet som Bet365 överspelet som klar favorit, medan Bwin ställer ut hela 2,10x för det. Tveklöst vilka som är rätt respektive fel ute…

Monaco över 4,5 hörnor synas alltså. Bwin är platsen och vi tackar hjärtligt för spelvärdet!

  Rygga spelet hos Bwin – Få 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Monaco över 4,5 hörnor
Odds: 2,10 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, tisdag 9/5
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: