Speltips inför Juventus – Napoli 22/4: Sätter spiken i kistan

Spelbloggare Publicerat: 22 april 2018

Seriefinal i Serie A avslutar fotbollsveckan. För Napoli måste det bli en trea för att väcka liv i drömmen om Scudetton, men frågan är de räcker till mot Juventus på Allianz Stadium? Vårt svar: mycket tveksamt…

Det var en herrans massa år sedan som det var såhär tätt i kampen om Scudetton, Serie A-titeln, men ändå tyder det mesta på att Juventus blir de som kammar hem hela kalaset – för den sjunde säsongen i följd. Med fem matcher kvar har de ett försprång om fem pinnar och undviker de att förlora här, då är det väl klart?

Hur det står till med formen är svårt att sia för ”Den gamla damen”, i och med det oväntade tappet via 1-1 borta mot tredjejumbon Crotone senast – en match som följde upp tre raka fullpottare.

Ja, det är tveklöst att pressen är på Napoli, som förvisso inte förlorat på sex matcher men stått för flera tapp som ställt till det i den här toppstriden. När de når deras höjder kan de absolut mäta krafterna med Juventus. Den stora skillnaden? Stabiliteten. Djupare dippar, helt enkelt.

Senast kommer Napoli från en fantastiskt underhållande match med flera olika ansikten. 1-2 vändes till en 4-2-vinst över Udinese, på hemmaplan. Den polska anfallsstjärnan, Arkadiusz Milik, som haft stora skadebekymmer, förvaltade förtroendet i sin andra Serie A-match från start under spelåret med den förlösande 3-2-baljan 20 minuter från slutet.

Enda avbräcket för bortalaget inför matchen är på Faouzi Ghoulam medan Juventus saknar Mattia De Sciglio.

Vunnit fyra raka identiska möten

Napolis höjder ska man ha full respekt för. De kan spela alldeles suverän fotboll, men har svajat till lite under spelårets senare del, varpå det nu är stor fördel Juventus inför slutspurten.

Hemma på Allians Stadium är det ytterst sällan som Juventus sviker. Sju raka segrar, däribland mot Roma och Milan, kan stoltseras med. Dessutom står de stärkta av vetskapen att bortamötet mot Napoli vanns, då med ett mål mot noll. På hemmaplan har de fyra raka mot just Napoli.

Trots tappet senast känns ”Den gamla damen” som den något hetare parten och med ett Napoli som måste jaga trean, är risken att de kan blottas rejält.

Den raka ettan tas till 2,20 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% extra upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Juventus vinner, rak etta
Odds: 2,20 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (Unik bonus: Sätt in 500, spela för 1 500 kronor!)
Spelstopp: 20:45, söndag 22/4
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: