Speltips inför Juventus – Real Madrid 3/4: Fotbollsaristokraterna gör upp

Spelbloggare Publicerat: 3 april 2018

Förra året: finalister! Nu möter Juventus och Real Madrid varandra redan i årets kvartsfinal av Champions League. Första mötet av två utspelas i Turin, på Allianz Stadium, och därifrån levererar Spelbloggare ett speltips från målmarknaden.

ODDSBOOST: 13,00 på Juventus eller 12,00 på Real Madrid. Läs mer och hämta ditt erbjudande här. 

För fler bonusar, flera unika, ta en titt i Sveriges bästa bonusguide!

Det är ett revanschlystet Juventus som tar klivet in i den här kvartsfinalen, efter fjolårets brutala knockout från Real Madrid i CL-finalen. Spanjorerna vann med förkrossande fyra mål mot ett.

Real Madrid har varit Europas stora dominanter de senaste åren – vunnit tre av de fyra senaste upplagorna av Champions League – och turneringen har absolut topprioritet den här säsongen, i och med att titeln i spanska Primera División sedan månader tillbaka är utom räckhåll.

Gemensamt har båda lagen, förutom att det är två av världens största och mest framgångsrika klubbar, att de under den senare delen av spelåret steppat upp. Juventus har nu, från att ha varit Napoli på efterkälken i striden om Scudetton, passerat desamma och allt talar för att de kammar hem ännu en Serie A-titel.

Gästerna har fått fantastisk fart på offensiven och står stärkta med fem raka vinster samt tio på de 11 senaste matcherna. En av de främsta bakom det är Cristiano Ronaldo, som nätat i åtta matcher efter varandra och på dessa antecknats för – hör och häpna! – 17 baljor. Portugisen är, som alltid, i strålkastarljuset inför det här kvartsfinaldubbelmötet.

Som om det inte redan vore ett tufft möte, har Juventus ett flertal stora avbräck som stör. Miralem Pjanic samt Medhi Benatia är avstängda och trion bestående av Alex Sandro, Federico Bernardeschi och Mario Mandzukic är tveksamma kort. För Real Madrid är enbart Nacho osäker.

Mål åt båda håll i 12/15 senaste matcherna

Ett speltips från målmarknaden. Får vi se mål åt båda håll? Det är den bestämda tanken och oddsen lockar oss starkt. Givet värde! Bara att utnyttja.

Avbräcken, samt de potentiella sådana, försvagar Juventus rejält, men de är fortfarande av världsklass och på hemmaplan måste de gå för att sätta in dolkstöten. Gäller att ha ett bra resultat – läs: vinna matchen – till den så väntat svåra returen i Madrid.

Framåt i banan har italienarna spelare som Gonzalo Higuáin och Paolo Dybala. Det är sådana som sticker ut och alltid är målfarliga. Laget kommer också från en fin insats – en 3-1-vinst över AC Milan. Där snurrade det på alldeles utmärkt.

Framförallt är det dock Real Madrid och deras kvalitéer liksom svagheter som är mest fundamentala för våra tankar och speltipset.

Spanjorerna har fantastiska kvalitéer offensivt. Cristiano Ronaldo är helt fantastisk just nu; radar upp målen på löpande band, som om det vore det enklaste i världen. Defensivt har Real Madrid däremot visats oerhört sårbara – också orsaken till varför de haft sådana problem under spelåret – och mål är insläppt i 13/15 senaste matcherna. 12 av dessa har BLGM-spelet suttit.

Lagen har dessutom mött varandra vid fem tillfällen sedan 2013 och framåt. I samtliga har det målats åt båda håll.

Att båda lagen gör mål synas med glädje till 1,87 gånger pengarna hos Betser.

  Rygga spelet hos Betser – Få 100 kronor omsättningsfri bonus!

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 1,87 (Jämför alla odds)
Bolag: Betser (100 kronor i omsättningsfri bonus!)
Spelstopp: 20:45, tisdag 3/4
TV:  tvsex logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: