Speltips inför Juventus – Frosinone 15/2: Blickarna på annat håll

Spelbloggare Publicerat: 15 februari 2019

Toppen möter botten i Serie A – dominanta serieledaren Juventus och nästjumbon Frosinone – men i det här fallet behöver inte det betyda att siffrorna skjuter upp i höjden. Istället, relativt tätt och tillknäppt?

Annons:

Scudetton kommer tas hem, som alltid. Juventus toppar serien i dominant stil och 23 matcher in i kalaset har de ännu en nolla i förlustkolumnen: tjugo vinster och tre kryss. Bitterheten finns emellertid över Coppa Italia-fiaskot, där man trillade ur kvartsfinalen via en klar 0-3-förlust mot Atalanta.

Den stora uppgiften handlar nu om det stundande Champions League-slutspelet, där den första matchen av två mot den spanska jätten, Atlético Madrid, spelas i mitt i kommande arbetsvecka. Blicken redan där?

Frosinone har (nästan) varit helt borträknade i bottenstriden av Serie A – men vindarna har vänt, blivit varmare, sedan årsskiftet. Av de tre senaste matcherna är två vunna, dessutom med hållna nollor. Hemma mot Lazio blev det en knapp 0-1-torsk – siffror man knappast behöver skämmas över. Senast värjdes Sampdoria undan med de omvända siffrorna, på bortaplan.

Nu känner nästjumbon blodsmak i munnen när avståndet till säker mark blott är på två ynka pinnhål… Kan en ny skräll vankas här, i årets på pappret tuffaste fajt?

Frosinone – håller emot?

Nästa vecka vankas det alltså Champions League-slutspel för Juventus och det blir att rivstarta med Atlético Madrid. Givetvis nedprioriteras således den här matchen totalt. Rotation att vänta? Blickarna på annat håll? Brist på fokus?

Trean ska ”Den gamla damen” förstås mest sannolikt spela in, men med hänsyn till att Frosinone också fått pejl på försvarsspelet kan det bli med vissa hinder.

Varåt vi lutar är alltså att siffrorna åtminstone kan se till att hållas nere. Frosinone kommer kämpa med näbbar och klor. Ställa upp en packad försvarsmur.

Anmärk också att Juventus sällan är inblandade i rena målfesterna, även mot de sämre motstånden. Underspelen hade undertecknad kunnat köpa även om det inte var Champions League nästa vecka.

2-0, kanske?

Under 3,5 mål smakar mumma till 1,63 x insatsen hos Paf.

Annons:
  Rygga spelet hos Paf – Få 100 kronor omsättningsfri bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 3,5 mål
Odds: 1,63 (Jämför alla odds)
Bolag: Paf
Spelstopp: 20:30, fredag 15/2
TV: 
Stream:  strive logo betsson logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.