Speltips inför Juventus – Sassuolo 16/9: Utropstecknet sätter stopp för ”Gamla damen”?

Spelbloggare Publicerat: 15 september 2018

En oväntad seriefinal står på menyn i Serie A. Juventus och utropstecknet Sassuolo ställs mot varandra i Turin och då understryker vi att ”Den gamla damens” favoritskapet tagits till dess spets och mer än så.

Annons:

Ettan mot tvåan. Observera dock att speltipset är skrivet och publicerat före lördagens matcher och att tabellsituationen kan komma att se annorlunda ut till avspark.

Oavsett vad är Sassuolo ett enormt utropstecken i Serie A:s upptakt. Äventyret inleddes med att plocka ner Inter, sedermera spela 2-2 borta mot Cagliari och före uppehållet vinna över Genoa med de uppseendeväckande siffrorna 5-3. Som det smällde där! Vilken match!

Nu ska verkligheten såklart komma ifatt Sassuolo sinom tid. De är knappast av kaliber för en toppstrid, vilket eventuellt kommer märkas av redan här. Juventus borta är den värsta matchen möjlig i hela den italienska klubbfotbollen. Bland de värsta i hela världen.

Juventus har vunnit deras tre inledande matcher, utan att direkt imponera – om vi bortser från i 2-0-vinsten mot Lazio. Såvida pinnarna trillar in behöver man inte känna oro, men visst ska det finnas mer att hämta? Bra mycket mer.

En som det tveklöst finns mer att hämta ur är nyförvärvet Cristiano Ronaldo, av många ansedd som världens bästa fotbollsspelare. Han har ännu inte lyckats spräcka sin målnolla, har sumpat en hel del och inte heller kommit helt till sin rätt i spelet. Omställningen verkar större än trott.

Miralem Pjanic riskerar återigen att få stå åt sidan för Juventus, som även har Leonardo Spinazzola på skadelistan. Gästernas enda avbräck är på Federico Peluso.

När lossnar det, Ronaldo?

Skillnaderna mellan Juventus och Sassuolo är fundamentala. Det är odiskutabel fakta. Klasser bättre – på varenda position.

Men vi undrar om det är motiverat att favoritskapet blivit såhär stort? Det är desto mer tveksamt och som formkurvorna pekar kan det vara på sin plats att smälla ditt ett par skrälltior…

Sassuolo har imponerat stort, där vinsten över Inter sticker ut extra mycket. De har haft relativt lite bollinnehav i deras matcher, men väl med bollen varit konstruktiva, smarta och effektiva.

Ser vi till Juventus har de faktiskt varit illa ute mot motstånd som Parma och Chievo; bara vunnit de matcherna, båda på bortaplan, ska nämnas, med uddamålen. Att Cristiano Ronaldo inte fått det att lossna spelar förstås en central roll i det hela.

Med största sannolikhet kommer Juventus ändå vinna det här, men det kan bli tätt och svettigt.

Här får vi 1,84 gånger pengarna för ett +2,0-handikapp (asian) på Sassuolo och det betyder att vi får insatsen tillbaka om de skulle förlora med exakt två mål. En mycket bra position.

Annons:
  Rygga spelet hos Paf – Få 100 kr omsättningsfri bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Sassuolo +2,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,84 (Jämför alla odds)
Bolag: Paf
Spelstopp: 15:00, söndag 16/9
TV: 
Stream:  strive logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.