Speltips inför Juventus – Tottenham 13/2: Slutspelstider i Champions League

Spelbloggare Publicerat: 12 februari 2018

Ett 1X2-tecken synas när Champions League är tillbaka, nu i slutspelsfasen – med match mellan Juventus och Tottenham Hotspurs på Allianz Stadium. Här hittar ni allt inför matchen, oddsen – och ett speltips.

Som vi väntat! Champions League är tillbaka. 16 klubbar, som nått slutspelet, ska slåss om världens största titel och här har vi två som verkligen bevisat att de är att räkna med.

”Spurs” blev till och med etta i deras gruppspel, före klubbar som Real Madrid och Borussia Dortmund, med fem vunna, ett kryss och en nolla i förlustkolumnen. Snacka om att ha spänt musklerna! Men det ska också nämnas att motstånden knappast där knappast visat upp deras bästa sidor under spelåret. Risk för att Tottenham faktiskt överskattas lite smått?

Precis som väntat landade Juventus på en andraplats, bakom Barcelona och före Sporting CP samt Olympiakos. Det finns absolut potential att utmana en bra bit framåt i slutspelet, inte minst nu när formen verkar helt toppad, perfekt tajmat inför det här slutspelet och åttondelsfinalen.

Vad sägs om ett insläppt mål på de 16 senaste matcherna för italienarna? Absoluta merparten av matcherna har också vunnits – nu 11 på raken. Det finns enklare uppgifter än att få hål på Juventus försvar och stå emot dem i allmänhet, milt uttryckt.

Positiva besked för Juventus är att Paolo Dybala och Andrea Barzagli kommer närmare deras comebacker. Kanske till och med tar plats på bänken här? Annars saknas Juan Cuadrado samt Blaise Matuidi. Enda avbräcket för Juventus är på Toby Alderweireld.

Klasskillnad, hemmaplan och fördel i spelschemat

Hemma på Allianz Stadium är det Juventus som ska sätta tonen och vi värderar deras chanser att vinna matchen som klart större än 50%. Oddset vi får uppdukat för det? 2,05! Givet spel.

Juventus är i absolut toppform. De är närmast omöjliga att få hål på och därutöver normalt extra hemmastarka. Undertecknad värderar dem som en nämnvärd uppstickare till CL-titeln. Tottenham – klassen sämre. Ser inte att de ska kunna utmana framåt med samma styrka.

Även Tottenham har löst en hel del fina resultat på sistone och inte förlorat en enda fotbollsmatch sedan mitten av december månad, men spelet imponerar inte alldeles för mycket. Flera matcher av lite enklare karaktär har tappats i och i andra har de haft visst flyt. Det kan inte bortses från.

Den fysiska statusen i ”Spurs” är dessutom ett frågetecken. Med så lite som tre dagars vila sedan 1-0-vinsten i derbyt över Arsenal kan det vara på tal om såväl trötta huvuden som ben. Juventus behövde inte investera alltför mycket kraft när Fiorentina värjdes undan med 2-0 och har även fyra dagars vila mellan den och denna match. Betydande skillnad.

Hopkokat, med klasskillnad, hemmaplansfördel och fördel i spelschemat, ska den raka ettan vara mer än spelvärd till de 2,05x som Betway presenterar.

  Rygga spelet hos Betway – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Juventus vinner, rak etta
Odds: 2,05 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway (1 000 kronor välkomstbonus!)
Spelstopp: 20:45, tisdag 13/2
TV:  tvsex logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: